NS: újpesti update mátrai borzas karaj; Szilágyi Áron ezt is kipipálta – szombat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 23:09
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Újpesten beköszöntött az update-korszak. Tischler Patrik is kíváncsian várja, mit és mennyit esznek-ehetnek mostantól a Schobert Norbert által étkeztetett labdarúgók, A pénteki menüben mindenesetre olyan ínyencségek szerepeltek, mint például az update mátrai borzas sertéskaraj grill zöldségekkel és bulgur körettel…
• Újpesten beköszöntött az update-korszak.
Tischler Patrik is kíváncsian várja, mit és mennyit esznek-ehetnek mostantól a Schobert Norbert által étkeztetett labdarúgók, A pénteki menüben mindenesetre olyan ínyencségek szerepeltek, mint például az update mátrai borzas sertéskaraj grill zöldségekkel és bulgur körettel…

A labdarúgó-vb pénteki napját ezúttal is a Nemzeti Sport oroszországi trojkája tálalta. Kiderül, hogy miért sírt Neymar, hogy milyen lazák pihenőnapjukon az angolok, és hogy Mathew Leckie-nek miért volt tanulságos Ausztrália magyarok elleni felkészülési meccse.

Mennek Koszovóba, és fogadják Litvániát – ez a férfi kosárlabda-válogatott programja. Ivkovics Sztojan együttese egyelőre erősen foghíjas, és a vb-selejtezőkön is lesznek hiányzói, de a kapitány ennek ellenére bízik a továbbjutásban, amely szerinte felérne egy újabb Eb-részvétellel – Győri Ferenc kecskeméti edzésriportja.

Szilágyi Áron az Európa-bajnoki csapataranyat is kipipálta tartalmas pályafutása során. London és Rio egyéni kardbajnoka immár „csak” egyéni vb-t és csapatban olimpiát nem nyert – reményeink szerint ezekre is már csak két évet kell várnia. De ha Tokióban is úgy vívnak Szatmári Andrással és Gémesi Csanáddal, ahogy Újvidéken… Kovács Erika interjúja.

Ha pedig szombat, akkor Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – vb-sorozatunk újabb epizódjával, Sterbik Árpád-nagyinterjúval, a Red Bull Air Race két legnagyobb sztárjával, Buzsáky Ákossal és Vidnyánszky Attilával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik