NS: Koplárovics új élete; Simon K. kiköpi a tüdejét - szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.10. 23:46
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

De hová tűnt Koplárovics Béla? Sinkovics Gábor Ausztriában találta meg a civillé lett, fölöttébb érdekes foglalkozást űző, boldog csatárt, aki csak a Manchester Unitednek lőtt BL-­gólját firtató kérdésre gurul be. Hogy miként él, mit bán és minek örül a Zalaegerszeg korábbi ünnepelt csatára, arra a szerdai Nemzeti Sportban kap választ. Vigyázat, helyenként meghökkentő mondatokkal találkozhat!De hová tűnt Koplárovics Béla? Sinkovics Gábor Ausztriában találta meg a civillé lett, fölöttébb érdekes foglalkozást űző, boldog csatárt, aki csak a Manchester Unitednek lőtt BL-­gólját firtató kérdésre gurul be. Hogy miként él, mit bán és minek örül a Zalaegerszeg korábbi ünnepelt csatára, arra a szerdai Nemzeti Sportban kap választ. Vigyázat, helyenként meghökkentő mondatokkal találkozhat!

És még:

Szeretik a magyar csapatok Beleket, ahol már hatmillió forintért is táboroztatható labdarúgócsapat: a helyszínről jelentkező Borbola Bence a magyar együttesek utazását szervező és felügyelő Szűcs Mihállyal vette számba a lehetőségeket.

Hétszázharminchat – Somogyi Zsolt elemzése a Honvéd szomorú jelenéről.

A Szeged kézilabdacsapatának egyik legjobbja, a lengyel Piotr Wyszomirski vb-
bronzérmesként tért vissza klubjába – élménybeszámoló és BL­-előzetes Simon József interpretálásában.

„Itt alap dolog, hogy kiköpöd a tüdődet. Az öt az öt elleni játék élet­halál harcot jelent, állandó mozgásban kell lenned, hiszen az edzésen dől el, ki játszik és ki nem" – Simon Krisztián, az 1860 Münchenben debütáló szélső ennél még keményebb állításokat is megfogalmazott Cserháti Andrásnak.

A szertáros és a közösségi média, avagy a Tucson elleni edzőmérkőzésen három góllal debütáló Németh Krisztián Somogyi Zsoltnak mondta el, milyen meglepetések érik Amerikában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik