NS: Főszerepben Gulácsi és Ugrai; Mi lesz Storckkal? – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.15. 23:35
null
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Ugrai Roland élete formájában futballozik. Némi meglepetésre kapott helyet a válogatott keretében, de Svájc ellen máris góllal tette le a névjegyét, majd a bajnokságban is folytatta a gólgyártást. A hétvégén a Vasas ellen duplázott, s ezzel kiérdemelte a 12. forduló játékosa címet. A DVTK csatárának Békéscsabán kezdődött a pályafutása, onnan került Szombathelyre, majd a Ferencvároshoz. Hogy miként emlékszik rá első edzője, Szokolay Sándor, azt is megtudhatják írásunkból.

Gulácsi Péter főszerepet játszott abban, hogy a Bundesliga legutóbbi fordulójában az RB Leipzig idegenben nyert a Borussia Dortmund ellen. A magyar válogatott játékosának kapujára nyolc lövés zúdult, s abból hatot védett. Aubameyang góljánál kiszolgáltatott helyzetben volt, a másodikat pedig tizenegyesből kapta. A szombati volt a negyvenedik élvonalbeli fellépése lipcsei színekben, s ezzel klubtörténelmet írt. Hogy miként fest a házi ranglista, elolvashatják cikkünkben.

Kedden ülésezik a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége. Egyelőre nem tudni, szóba kerül-e a kapitányváltás, ami azonban nem lenne egyszerű dolog, hiszen a hivatalban lévő Bernd Storcknak jövő év június 30-ig szól a szerződése. Ráadásul a legfontosabb szakmai posztokat immár német szakemberek töltik be, s egy váltás esetén eldőlhet a teljes dominó. Összegyűjtöttük, hogy kik a Storck-csapat legfontosabb emberei.

Október 23-án lenne 90 éves a magyar sport egyik legendás alakja, a vízilabdázó Gyarmati Dezső. Már játékosként kiderül róla, hogy született vezér, az volt a vízben, a medence partján, s ha a történelem úgy hozta, a barikádon is helyt állt, utat mutatott. Az élete kész regény volt, amelynek néhány érdekes mozzanatát elevenítjük fel a Népsport mellékletünkben olvasható írásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik