HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.08.25 23:57 Frissítve: 2015.08.26 23:31

NS: Hajnal utolsó lehetősége, Kenesei haragszik – szerda

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

Hajnal Tamás, a Ferencváros középpályása elárulta Voleszák Gábornak, hogy az utolsó esélyt ragadta meg, amikor hazatért a Fradiba, és tökéletesen megérte így döntenie.

Pölöskei Zsolt majdnem megállapodott egy budapesti klubbal, de a fehérvári vezetőváltás után kicsit tovább gurult az autópályán, és immár a Videotonnal kapaszkodna fel a dobogóra.

♦ A diósgyőri Novothny Soma az iram szempontjából az olasz harmadosztályban érezte magát a Paks elleni bajnokin, amelyen a DVTK-nak még be kellett érnie döntetlennel, de a csatár az Újpest ellen már győzelemre számít.

Kenesei Krisztián haragszik a legtöbb nála fiatalabb focistára – akikből mondjuk van egy pár –, és Sinkovics Gábornak el is mondta, miért: míg egy szerb, horvát, szlovák futballista a lelkét is kihajtja, az itthoni kölykök túl hamar megelégszenek önmagukkal.

♦ Simon József egy egész oldalban latolgatja a szerdán kezdődő férfi kézilabda-bajnokság esélyeit, mármint a harmadik helytől lefelé, mert az első kettőt nem nagy kunszt kiosztani: Veszprém, Szeged, többiek.

♦ Németh Andrea az Albacomp kosárcsapatának évadnyitó edzésén járt, ahol Lóránt Péterrel is találkozott, merthogy a magyar kosaras a korábban a menedzsmentje által meg nem erősített sajtóhíreknek megfelelően mégiscsak Fehérvárra szerződött – mint mondja, „úgy alakult az élet", hogy nem korábbi klubjához, Szolnokra igazolt...

Dombvári Bence elmesélte Pircs Anikónak, hogy mindent beleadott a felkészülésbe a szerdán kezdődő kajak-kenu ob-ra, ami annyiból bele is fért az idejébe, hogy kokainfogyasztás miatti eltiltását követően versenyeznie éppenséggel nem volt szabad – viszont így nehezen is merített erőt a napi edzésmunkához. Azt azonban tudja, hogy tőle most csak a száz százalék elfogadható.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS