HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 11:09 Frissítve: 2018.08.10 12:05

Női foci: befejezi pályafutását az FTC eddigi csapatkapitánya

Befejezi aktív pályafutását a Ferencváros női labdarúgócsapatának eddigi kapitánya, a kétszeres bajnok és négyszeres kupagyőztes Bognár Enikő, aki korábban a Fradi TV műsorvezetőjeként is dolgozott. A 22 éves középpályás a klub hivatalos honlapjának adott interjújában beszélt visszavonulása okairól.

HIRDETÉS
Bognár Enikő az előző szezonban 25 meccsen lépett pályára a Ferencvárosban, ebből 22-szer kezdőként (Fotó: Koncz György)

 

„A döntésem, hogy abbahagyom a labdarúgást, talán szokatlan az én koromban. Huszonhárom leszek idén, mégis úgy érzem, el kell indulnom egy másik úton az életemben. Borzasztóan nehéz volt meghoznom ezt a döntést, és biztos, hogy néha úgy fogom érezni, hogy nem jól tettem, amit tettem. Azt gondolom, idén rendkívül nehéz helyzetben lesz a csapat. Csak akkor lesznek sikeresek a lányok, ha mindenki száztíz százalékot ad bele, és meghozza a szükséges áldozatokat. Az egyik oka a döntésemnek éppen ez. Nem akartam úgy belekezdeni egy szezonba, hogy nem érzem magamban az erőt, és nem érzem azt, hogy mindent feláldoznék a győzelemért. Így pedig nincs értelme tovább csinálnom. A másik ok pedig az, hogy most májusban befejeztem az egyetemi tanulmányaimat, és szeretnék elkezdeni dolgozni gazdasági területen. Néhány év múlva szeretnénk a vőlegényemmel családot alapítani, éppen ezért szeretnék addig is szakmai tapasztalatot gyűjteni” – magyarázta Bognár a fradi.hu-nak.

„A profi labdarúgás már nem fér bele az életembe, de mint a lányok legnagyobb szurkolója, igyekszem a legtöbb meccsükön megjelenni és kiszurkolni nekik azt, amit igazán megérdemelnek. Ezen kívül a csapatból van a legtöbb barátnőm, így sokat járok majd a Kocsis Sándor Sportközpontba, hogy láthassam őket. Ráadásul idén a párom lett a csapat hivatalos erőnléti edzője, így még egy szál köt hozzájuk” – tette hozzá a csinos futballista, aki nyolc évet töltött el a Ferencvárosnál.

Bognár Enikő nemcsak a pályáról, hanem a képernyő elől is ismerős lehet az FTC életét nyomon követőknek, hiszen korábban a Fradi TV műsorvezetőjeként dolgozott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.17 00:38:58

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ha jó meccs van, akkor arra kimegy az ember.

2018.12.16 23:30:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.12.16 13:00:08

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Öt pontra csökkent az éllovas zöld-fehérek előnye, Varga Roland a kórházban kötött ki, fejbe rúgták.

2018.12.15 23:25:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.12.15 12:18:17

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

A hajrában egyenlített a Honvédnak kölcsönadott Tischler, a dobogón így a Debrecen telel.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS