NB I: nem lesz Lombard FC ZTE az élvonalban

KECSKÉS ISTVÁNKECSKÉS ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2012.05.30. 15:53
Bár néhány, mindenre elszánt ZTE-szurkoló szeretné, úgy tűnik, semmiképpen nem menekülhet meg a klub az NB II-től. Sokakban még az is felvetődött, hogy esetleg a Lombard FC Pápáról a zalai megyeszékhelyre költözik.

Bíró Péter a Lombard FC tulajdonosa rövidre zárta a kérdést: „Kategorikusan cáfolom, hogy bármiféle terv is lenne, amely szerint a klub Zalaegerszegre költözik.”

A kérdés azért nem minden alap nélküli, mert a Bíró Péter vezette cég korábban szerepet vállalt már Tatabányán, Szombathelyen, majd onnan „költözött” Pápára. Az újabb telephelycsere azonban nem valószínű, mert Nagy Ferenc, a ZTE tulajdonosa sem egyeztetett még arról, hogy ilyen irányba fordulna a klub jövője.

„Jó viszonyban vagyunk Bíró Péterrel, beszélni is szoktunk, de szóba sem került eddig köztünk, hogy a Lombard FC Zalaegerszegre költözne” – nyilatkozta a ZTE vezetője.

Ehhez hozzátehetjük még azt is, hogy a pápai városvezetés is ragaszkodik az NB I-es klubhoz, ráadásul jó a kapcsolat az önkormányzat és a klub között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik