NB II: Lőrincz Emil a ZTE új vezetőedzője, cél a feljutás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.16. 15:33
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Lőrincz Emil lett a zalaegerszegiek új vezetőedzője. 

Ahogy arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, a Pécsi MFC-től lejáró szerződéssel távozó Lőrincz Emil Pécs után Zalaegerszegen vállal munkát. Ahogy arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt, a Pécsi MFC-től lejáró szerződéssel távozó Lőrincz Emil Pécs után Zalaegerszegen vállal munkát.

A hétfői sajtótájékoztatón a klub tulajadonosa, Végh Gábor mutatta be az új stábtagokat: a vezetőedző mellett új kapusedzőt és edzőt is szerződtetett a klub, előbbi pozícióba Vlaszák Géza, utóbbiba Balogh István került.

„Szerencsére gyorsan sikerült megegyeznünk az általunk legjobbnak vélt szakemberrel. Cél, hogy minél előbb olyan csapatot építsen – főleg zalai fiatalokkal –, amelynek esélye lesz a feljutásra” – mondta Végh.

„A játékos legyen alázatos és szorgalmas, a tehetség csak ezek után jön. Mindenki tiszta lappal indul nálam, és természetesen azok fognak majd játszani, akik az edzéseken megfelelően teljesítenek. Azt szeretnénk elérni, hogy olyan csapat alakuljon ki, amelyik vonzza a közönséget” – mondta Lőrincz a kinevezése után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik