NB I: Zsóri Fehérváron, bármikor bejelenthetik a klubváltást

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.31. 18:37
null
Zsóri Dániel elbúcsúzott Debrecentől (Fotó: Meder István)
Már májusban beszámoltunk róla, hogy a Mol Fehérvár élénken érdeklődik a DVSC 18 éves támadója, Zsóri Dániel iránt. A Nemzeti Sport úgy értesült, a hazai átigazolási piac lezárulta előtt összejött az egyezség a klubok, illetve a Puskás-díjra jelölt támadó között, a fehérvári klub pedig bármikor bejelentheti a játékos szerződtetését.

 

A Nemzeti Sport úgy tudja, Zsóri már a DVSC Kaposvár elleni meccskeretében sem lesz ott, hétfőn pedig megkezdi a közös munkát új csapattársaival. Korábban arról lehetett hallani, hogy a fehérvári klub kölcsönben visszaküldi majd a 18 éves csatárt a Lokihoz, ám az új tervek szerint marad a 2019–2020-as idényre is a Vidinél.

Zsóri február 16-án, a Ferencváros ellen debütált a magyar élvonalban, Herczeg András vezetőedző a 81. percben küldte pályára. Két perccel később Tőzsér Dániel büntetőből egyenlített, majd következett a 93. perc, amikor Bódi Ádám középre ívelt labdáját látványos mozdulattal a kapuba ollózta a fiatal támadó – mondani sem kell, valósággal felrobbant a Nagyerdei Stadion. A találatot azóta az évad legszebb góljának járó Puskás-díjra is jelölték.

A fehérvári klub pénteken jelentette be, hogy távozik a klubtól a rutinos Marko Scsepovics. A szerb támadó három idény után a török Caykur Rizespor játékosa lett. Részben az ő helyére is érkezhet most Zsóri Dániel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik