NB I: valószínűleg távozik a klubtól a Haladás gólzsákja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.07. 14:13
Minden bizonnyal távozik a labdarúgó NB I-es Haladástól David Joel Williams.

Mint azt a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon írják, David Williams szerződése június 30-án lejár, a 30 esztendős, kétszeres ausztrál válogatott támadó egyelőre nem hosszabbította meg a megállapodását a klubbal, sőt, a közösségi oldalán már el is köszönt a Haladástól.David Williams szerződése június 30-án lejár, a 30 esztendős, kétszeres ausztrál válogatott támadó egyelőre nem hosszabbította meg a megállapodását a klubbal, sőt, a közösségi oldalán már el is köszönt a Haladástól.

„Eljött az idő, hogy búcsút vegyek a Haladástól – idéz a haladas.hu a játékos bejegyzéséből. – Köszönök mindent szenzációs szurkolóinknak, hihetetlen, csodálatos drukkereink vannak – szerintem a legjobbak az NB I-ben. Szombathely két és fél évig az otthonom volt, hiányozni fog, és mindig jó szívvel gondolok vissza a városra. Ám most új fejezet kezdődik az életemben.”

Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezető igazgatója Williams kapcsán elmondta, a vezetőség többször is tárgyalt az ausztrállal a hosszabbításról, a futballista ajánlatot is kapott, ám egyelőre nem írta alá, s nem tudja még, hol folytatja a pályafutását.

„Williamsszel többször is tárgyaltunk a tavasszal, elégedettek voltunk vele, így megkapta a szerződéshosszabbításról szóló ajánlatunkat. A Mezőkövesd elleni utolsó bajnokit követően is beszéltem vele. Nem titkolta, több ázsiai ajánlata is van, ami két okból is vonzó számára. Egyrészt többet kereshet, másrészt hazájától, Ausztráliától mindössze hét, nem pedig harmincöt órás repülőútra lenne. Viszont azt is elmondta, amit a napokban ügynöke is megerősített, hogy még nem döntött a jövőjét illetően.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL**
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Szellák Soma (Dorog)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
David Williams (ausztrál, lejárt a szerződése, Ázsia?)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Kiss Tamás (Frosinone – Olaszország

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik