TŐKE JÁNOS (Zenta) 2020.05.30 19:04 Frissítve: 2020.05.30 19:35

NB I: újabb öt országban közvetítik a magyar bajnokikat

A Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát, így újabb öt országban nézhetik az NB I mérkőzéseit.

A Kisvárda–Újpest mérkőzést is élvezhették a szerb, a horvát, a bosnyák, a montenegrói és az északmacedón nézők (Fotó: Dömötör Csaba)

 

Nemrégiben két fontos bejelentést is tett a Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport: amellett, hogy a szerb Szuperliga valamennyi hátralevő mérkőzését élőben közvetíti, az öt országban jelenlevő sporttelevízió megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az egykori Jugoszlávia tagköztársaságai közül Szerbiában, Horvátországban, Észak-Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban is követhetők a magyar bajnokság legérdekesebb mérkőzései (sőt, amint megírtuk, Ukrajnában is).

A magyar foci a múlt hétvégén a Ferencváros–Debrecen találkozóval mutatkozott be az Arena Sporton, szombaton a Kisvárda–Újpest összecsapást közvetítették élőben, vasárnap pedig a Puskás Akadémia–Ferencváros szerepel a programban. A közvetítési jogok megvásárlásáról szóló közleményben a sporttelevízió izgalmas és kiegyenlített jelzővel illette a magyar bajnokságot.

Az Arena Sport küldetésének tekinti, hogy mindig a lehető legjobb tartalmat garantálja azoknak, akik úgy döntöttek, hogy a szabadidejüket a sporttelevízió valamelyik csatornájának követésére szentelik. A külföldi labdarúgó-bajnokságok (Serie A, Ligue 1, Pro League) közvetítése mellett a csatorna a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseinek közvetítési jogait is birtokolja, emellett kosárlabda-, valamint kézilabda-találkozókat is élőben közvetít.

2020.07.06 19:46:00

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. „Ez” a Carrillo már nem „az” a Carrillo…   

2020.07.06 10:33:39

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

NS-ÉRTÉKELÉS, 1. RÉSZ. A játékosok becsületére legyen mondva, sportemberhez méltóan fejezték be a bajnokságot.

2020.07.04 22:27:00

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS

A Mezőkövesd középpályása három évvel ezelőtt, 29 esztendősen mutatkozott be az NB I-ben.

2020.07.04 21:53:37

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Rég nem azért csodálkozunk rá, mert úgy néz ki, mint egy janicsár.