NB I: úgy fest, Kádár Tamás a DVTK-val kezdi a felkészülést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.14. 11:52
Jelen állás szerint Kádár Tamás ott lesz a Diósgyőri VTK csütörtöki, 10 órára meghirdetett első idei találkozóján, ugyanis hiába a lengyel Lech Poznan érdeklődése, egyezség egyelőre nem született a labdarúgó esetleges klubváltásáról – tudtuk meg az Észak-Magyarország honlapjáról.

„A poznaniaknak első lépésben a Diósgyőrrel kell megegyezniük, erről én egyelőre nem tudok, s ha ez megtörténne, akkor egyeztethetnék a Lech Poznannal – idézi a boon.hu Kádár Tamást. – De amíg az első nem történik meg, addig minden szó felesleges, így az is, hogy mennyit lehetne náluk keresni... Persze, tudom, Lengyelország jó ugródeszka lehetne számomra, hiszen abból a bajnokságból rendszeresen kerülnek tovább játékosok Németországba, Franciaországba vagy éppen Angliába. Amit mindenképpen kipróbálnék még, az a Bundesliga vagy a Bundesliga II, amelyben fel tudnám úgy építeni magam, mint Stieber Zoli, aki a második vonalban szépen megerősödött, felvette a ritmust, aztán el tudott igazolni a Hamburghoz. A szívemhez mindig közel lesz Anglia, oda bármikor visszamennék, ami miatt gondolkodnék, az az, hogy volt ott egy kis „törés" a pályafutásomban, mert sokat voltam sérült."boon.hu Kádár Tamást. – De amíg az első nem történik meg, addig minden szó felesleges, így az is, hogy mennyit lehetne náluk keresni... Persze, tudom, Lengyelország jó ugródeszka lehetne számomra, hiszen abból a bajnokságból rendszeresen kerülnek tovább játékosok Németországba, Franciaországba vagy éppen Angliába. Amit mindenképpen kipróbálnék még, az a Bundesliga vagy a Bundesliga II, amelyben fel tudnám úgy építeni magam, mint Stieber Zoli, aki a második vonalban szépen megerősödött, felvette a ritmust, aztán el tudott igazolni a Hamburghoz. A szívemhez mindig közel lesz Anglia, oda bármikor visszamennék, ami miatt gondolkodnék, az az, hogy volt ott egy kis „törés" a pályafutásomban, mert sokat voltam sérült."

Amint azt korábban Árki Gábor sportigazgató a Nemzeti Sportnak elmondta: a DVTK kész a kompromisszumra a lengyelekkel, a védő sorsa másfél-két héten belül eldőlhet.

Kádár elmondta: csupán az újságokban vagy az interneten olvassa a vele kapcsolatos átigazolási híreket, az efféle ügyeket a menedzsere intézi, ő maga január elejéig senkivel sem beszélt az esetleges klubváltásáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik