NB I: U20-as vb-t járt kapus a paksi próbajátékosok között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.22. 17:41
A labdarúgó NB I csapatai közül utolsóként a Paks is megkezdte a felkészülést hétfőn, méghozzá három próbajátékossal – értesült a Nemzeti Sport Online.

A három próbajátékos egyike az NB III-as Újbuda kapusa, a minap véget érő U20-as világbajnokságon is szereplő Székely György.Székely György.

Rajta kívül a tavasszal a Nyíregyháza keretéhez tartozó támadó, Karacs Péter, valamint a legutóbbi két idényben Balmazújvárosban futballozó, de paksi nevelésű középpályás, Pintér Norbert készül Csertői Aurél csapatával, esetleges szerződtetésükről később dönt a szakvezetőség.

Hír még a paksiak háza tájáról, hogy Könyves Norbertnek újabb kérője van: a Haladás is beállt a DVSC, a DVTK, az MTK és a Vasas alkotta sorba.

Egyre biztosabbnak tűnik ugyanakkor, hogy Koltai Tamás nem lesz a paksi zöld-fehérek játékosa; a Győri ETO válogatottja állítólag hamarosan aláír a Videotonnak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Pintér Norbert (Balmazújváros, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Karacs Péter (Nyíregyháza), Koltai Tamás (Győri ETO), Nagy Gergely (Dunaújváros), Pintér Norbert (Balmazújváros), Székely György (Újbuda), Ugrai Roland (FTC)
Távozók: Haraszti Zsolt (FTC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak: Csernyánszki Norbert (visszavonul?), Kiss Tamás (visszavonul?), Könyves Norbert (érdeklődik iránta: DVSC, DVTK, Haladás, MTK, Vasas)
A PAKSI FC NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Felkészülés kezdete: június 22.
TERVEZETT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 25., Telki: Paksi FC–Apollon Limassol (ciprusi)
Június 27., 17.00, Bozsik-stadion: Bp. Honvéd–Paksi FC
Július 1.: Paksi FC–ZTE
Július 4., Kapronca: Slaven Koprivnica (horvát)–Paksi FC
Július 8.: Paksi FC–SZTK
Július 11., Telki: Paksi FC–Dundee FC (skót)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik