NB I: Thomas Doll ma az MLSZ-ben járt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.19. 13:33
A Nemzeti Sport információi szerint Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője ma a Magyar Labdarúgó-szövetségben járt.

Mint ismert, az MLSZ fegyelmi bizottsága az év elején beidézte Thomas Dollt néhány, hónapokkal korábbi nyilatkozata miatt. A bizottság szerint az FTC német vezetőedzője a 2016. november 19-i, Vasas elleni és a december 10-i, MTK elleni „bajnoki mérkőzéseket követően a különböző médiumoknak adott nyilatkozataiban az MLSZ vonatkozásában olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák."

Ezután az MLSZ fegyelmi bizottsága korábbi ülésén Thomas Doll és az FTC ügyvédje eljárásjogi kifogást támasztott az fb eljárásával szemben.

Az FTC és az edző jogi képviselője, dr. Fehér Zsolt azt mondta, kérték, hogy Thomas Doll számára biztosítsák az anyanyelv használatát az eljárásban, hogy valamennyi hivatalos iratot hiteles fordításban bocsássák rendelkezésére.

A fegyelmi bizottság a kérést mérlegelte, és későbbi időpontra halasztotta az érdemi tárgyalást. Eredetileg január 24-re, de mivel az FTC akkor már Spanyolországban fog edzőtáborozni, módosították ezt a dátumot. Emiatt jelenhetett meg ma Doll az MLSZ-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik