NB I: szövetségi kapitány lesz a Videoton edzőjéből?!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.16. 16:01
null
Henning Berg a Paks elleni bajnokin (Fotó: Szabó Miklós)
Norvégiában Henning Berg Videoton-vezetőedző neve is felkerült arra a listára, amelynek segítségével a helyi sajtó azt latolgatja: ki lehet a norvég labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya?

 

Mint beszámoltunk róla, szerdán menesztették Per-Mathias Högmót a norvég válogatott éléről. Az első hírekben Stale Solbakkent és Erik Hamrént emlegették lehetséges utódként, és bár továbbra is őket tekintik a legesélyesebbnek, a lista időközben bővült.

A norvég sajtóban egy hatos névsor kering, amelyen Hamrén (2.50) és Solbakken (3.50) neve mellett Lars Lagerbäcké (4.00), Ole Gunnar Solskjaeré (6.00), Kjetil Rekdalé (11.50) és hatodik helyen Henning Bergé szerepel.

Zárójelben a NordicBet fogadási oddsait is feltüntetik (mi is megtettük), hozzátéve, hogy Bergre nem lehet fogadni – valóban, a fogadási iroda listáján egyéb nevek is találhatók (például Harry Redknappé), de Bergé nincs ott.

A norvég válogatottban 1992 és 2004 között 100-szor pályára lépő Berg esetleges jelöltségét a lapok azzal indokolják, hogy korábban a Legia Warszawánál, míg jelenleg a Videotonnál végzett/végez jó munkát, ugyanakkor leszögezik: szerződés köti a székesfehérvári klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik