NB I: Szabálytalan volt Lovrencsics gólja – Szabó Zsolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.18. 12:47
null
Lovrencsics gólja körül nagy vita alakult ki (Fotó: Balogh László)
Sok vitát kavart Karakó Ferenc ítélete a Ferencváros–Haladás bajnoki 70. percében, amikor a hazaiak első gólját követően körülbelül 10 másodperc alatt mutatott fel két sárga lapot a Haladás reklamáló kapusának, Király Gábornak. Az M4 Sport vasárnap esti, Góóól2 című műsorában Szabó Zsolt korábbi FIFA-játékvezető és NB I-es csúcstartó elemezte a történteket.

„Az, hogy egy játékos lesen van, önmagában még nem büntetendő. Ebben az esetben a lesen lévő játékos zavaróan hat Király számára, mert takarja előle a kilátást. Ilyenkor érdemes elgondolkodni a videobíró bevezetéséről, mert a játékvezető és az asszisztensei a pályán nem feltétlenül láthatták a takarást, vagy a zavarást” – fogalmazott Szabó Zsolt, aki aztán a csatorna riportere, a stúdióban szintén helyet foglaló Hajdú B. István kérdésére elárulta, mi a véleménye a pályán meghozott döntés, vagyis a gól megítélése helyességéről.

„Vérző szívvel azt kell mondanom sajnos, hogy ez egy hibás döntés volt” – jelentette ki a játékvezetői pályafutását tavaly nyáron, 321 NB I-es bajnoki mérkőzés után befejező Szabó Zsolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik