NB I: Rudolf játékára nem számítok a továbbiakban! - Miriuta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 16:22
Miriuta László, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO vezetőedzője az MTK elleni mérkőzés után elmondta, a továbbiakban nem számít Rudolf Gergely játékára. Az ETO 2–1-es vereséget szenvedett a fővárosiaktól.

„Nagyot hibáztunk az MTK második gólja előtt, de egyenrangú partnerei voltunk a hazaiaknak. Jó a csapatom, de – mint köztudott – nehéz a helyzetünk, és mentálisan sem vagyunk a csúcson. Rudolf Gergely játékára nem számítok a továbbiakban, mert a bajban csak olyan játékosokra van szükségem, akik teljes intenzitással küzdenek az ETO sikeréért” – mondta Miriuta László a meccs utáni sajtótájékoztatón. Rudolf Gergely játékára nem számítok a továbbiakban, mert a bajban csak olyan játékosokra van szükségem, akik teljes intenzitással küzdenek az ETO sikeréért” – mondta Miriuta László a meccs utáni sajtótájékoztatón.

„Remélem, a jövő héten okosabbak leszünk a klub jövőjével kapcsolatban. A játékosoknak és nekem is tudnom kell, mire számítsunk. Bármi történjen is, becsülettel folytatjuk a munkát. Nagyon szeretem a klubot, a szurkolókat és a várost. Végigcsináljuk a szezont. Ha nem lesz semmi Győrben, akkor nekem és a játékosoknak is mennünk kell. Annyit kérek, hogy mondjanak végre valamit – legyen jó, vagy rossz. Mindenki reggeltől estig dolgozik a Győrért, játszunk tovább és nyerni akarunk” – jelentette ki Miriuta a Duna Tv kamerája előtt.

„Kantát nagyon nehezen pótoltuk, reméljük, középpályásunk nem dől ki hosszabb időre. A szél befolyásolta a játékot, ez hol nekünk, hol az ETO-nak kedvezett. Változatos mérkőzést vívtunk, nem érdemtelenül nyertünk. Küzdünk tovább a dobogós helyekért. Amennyiben sikerül a nemzetközi kupában indulnunk, igyekszünk tovább javítani a keretünket, amelynek már most is erősek az alapjai” – idézi Garami József meccs utáni értékelését az MTK hivatalos Facebook-oldala.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik