NB I: Nehéz megtippelni, mire leszünk képesek – Stieber Zoltán

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.08.08. 15:47
Szombat délelőtt felkészülési mérkőzést játszott egymással a Mol Fehérvár és az Újpest FC. Az 1–0-s fehérvári győzelemmel végződött találkozó után a lila-fehérekhez 15 év után visszatérő Stieber Zoltánnal beszélgetett az NSO Tv.

„Nagyon intenzív a felkészülésünk, ma is ugye két mérkőzést játszunk, a csapat második fele az MTK-val mérkőzik meg délután – mondta Stieber Zoltán, aki 62 percet töltött a pályán a Fehérvár ellen. – Most nyilván az a legfontosabb, hogy mindenki megkapja a megfelelő terhelést, az eredmény ilyenkor még másodlagos. Azon dolgozunk, hogy a Paks elleni rajtra összeálljon a csapat. Ilyenkor még nagyon nehéz megtippelni, mire leszünk képesek az új idényben, de az elvégzett munka minősége bizakodásra ad okot. Most még a frissesség hiányzik, a következő hét erről fog szólni.”

Videónkban arról is beszél, hogy 15 év elteltével milyen volt visszatérni Újpestre, milyen a közös munka Predrag Rogannal, illetve milyen volt Bolla Bendegúz ellen játszani, aki az előző idényben még a csapattársa volt a ZTE-ben.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MOL FEHÉRVÁR FC–ÚJPEST FC 1–0 (0–0)

Székesfehérvár,Mol Aréna Sóstó,500néző
Mol Fehérvár:Rockov – Bolla, Vágó G., Muszliu, Zeke – Nyári P., Nikolov – Bamgboye, Hodzic, Géresi (Major E., 75.) – Nikolics.Vezetőedző:Márton Gábor
Újpest:Pajovics – Kastrati, Bjelos (Lubaki, 66.), Csongvai, Katona M. – Szakály P., Sedlácek, Calcan, Stieber Z. (Rácz B., 62.) – Koszta, Gigics.Vezetőedző:Predrag Rogan
Gólszerző:Hodzic (90.)
Forrás:molfehervarfc.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik