NB I: Moniz szerint lehet, hogy túl lett értékelve a Fradi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 22:44
Érdekesen értékelte csapata Honvéd elleni 1–0-s vereségét a Ferencváros vezetőedzője, Ricardo Moniz. A szakember szerint lehet, hogy eddig túlértékelték együttesét. A Honvéd szakvezetője, Marco Rossi szerint megérdemelt győzelmet arattak.

„Lassan járattuk a labdát, nem volt az igazi a koncentrációnk, a kilencvenkilenc százalék nem elég. Számunkra is nyitott kérdés, miért nem voltunk elég élesek. Pedig megvolt a kellő motivációnk, hiszen egy győzelemmel a harmadik helyre léphettünk volna a tabellán” – kezdte értékelését a Duna Tv-nek Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a Honvéd elleni vereséget követően. – Az első félidőben sem voltunk az igaziak, sok labdát vesztettünk, pontatlan passzaink voltak, a kispestiek vártak arra a pillanatra, hogy megbüntessenek minket, ahogy ősszel is, és ma újra ők voltak a sikeresebbek.”Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője a Honvéd elleni vereséget követően. – Az első félidőben sem voltunk az igaziak, sok labdát vesztettünk, pontatlan passzaink voltak, a kispestiek vártak arra a pillanatra, hogy megbüntessenek minket, ahogy ősszel is, és ma újra ők voltak a sikeresebbek.”

„A mai nap ilyen volt. Most jönnek az ellenfelek sorában a nagy csapatok, lehet hogy eddig sokan túlértékelték a csapatunkat, most a nagy csapatok ellen majd kiderül, mire vagyunk képesek" – fogalmazott a holland szakember.

A Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi – akit a hajrában egy reklamálás után elküldtek a kispadtól – szerint megérdemelt győzelmet arattak.

„Azt gondolom, megérdemelten nyertük meg a találkozót. A Ferencvárosnál volt többet a labdát, nekünk a kis területre, amit hagytak nekünk, kellett bemozognunk, és így kellett megszereznünk a vezetést, és ezáltal a győzelmet is"– mondta az olasz tréner, aki fenntartja meccs előtti nyilatkozatát, továbbra is úgy gondolja, hogy a Fradi az NB I egyik legjobb csapata.

„A Ferencváros a Videotonnal együtt még mindig a legjobbak közé tartozik, kicsit van lemaradva tőlük a Győr. A Ferencváros az első háromban fog végezni a bajnokság végén” – tette hozzá Rossi.

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik