NB I: Mindent elmond, hogy a 89. percben volt egy helyzetünk – Feczkó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.03. 23:06
null
Nagy volt a küzdelem (Fotó: Micheller Szilvia)
A labdarúgó NB I 13. fordulójának rangadóján a Ferencváros hazai pályán 2–0-ra legyőzte az MTK Budapestet. A mérkőzés után a két vezetőedző, Szerhij Rebrov és Feczkó Tamás értékelt.

„Nagyon fontos minden találkozó – kezdte Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője. – Elmondtam a csapat tagjainak, hogy minden meccs egy küzdelem. Még hat ilyen küzdelem van hátra, úgyhogy elvárom a játékosaimtól, hogy így álljanak hozzá, ahogy ma tették.”

„Nem voltam elégedett a mérkőzés eleji teljesítménnyel, mivel nem úgy védekeztünk, ahogy azt edzéseken gyakoroltuk. Szerencsére az ellenfélnek nem volt annyi helyzete, azonban nehéz dolguk volt a fiúknak, mivel sokat birtokolta az MTK a labdát. De, csak hogy mondjak egy kis statisztikát, az európai kupákban a csapatok hatvan százaléka úgy nyerte meg a meccseit, hogy ők birtokolták kevesebbet a labdát” – majd az ukrán mester hozzátette, a következőkben sem számít könnyű összecsapásokra.

Az MTK Budapest trénere, Feczkó Tamás csalódottan értékelt a vereséget követően.

„Jól építettük a támadójátékunkat, de mindent elmond, hogy csak a 89. és a 91. percben volt egy helyzetünk és egy lehetőségünk. Bosszantó, hogy abszolút nem volt benne a góljuk a játék képében az első félidőben. Nagyon kevés labdát szereztünk a középső harmadban, és tovább nehezítette a dolgunkat támadásban, hogy négy belső védővel álltunk fel, így a szélső hátvédjeink játékát nem tudtuk kamatoztatni. Ritka, hogy egy csapat négy belső hátvéddel álljon fel, na meg az is, hogy mind a négy szélső védő kiesik.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik