NB I: mindenkit várnak Pakson havat lapátolni a stadionban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.21. 13:15
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC felhívást intézett szurkolóihoz. Az elmúlt napok havazásai miatt vastag hótakaró borítja a stadion centerpályáját, ezért arra kérik a drukkereket, segítsenek megtisztítani a gyepszőnyeget, ellenkező esetben elhalaszthatják a csapat szombati, DVTK elleni bajnoki mérkőzését. A paksiak közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

„Az elmúlt napok havazását követően nagy mennyiségű vastag hótakaró borítja a Fehérvári úti stadion centerpályájának füvét. A jelenlegi enyhébb időjárás miatt gépekkel nem lehet elvégezni a hó eltakarítását, mivel óriási károkat okoznánk vele a gyepszőnyegben. Maradt a hagyományos, vagyis a kézi megoldás, tehát a hólapátolás.„Az elmúlt napok havazását követően nagy mennyiségű vastag hótakaró borítja a Fehérvári úti stadion centerpályájának füvét. A jelenlegi enyhébb időjárás miatt gépekkel nem lehet elvégezni a hó eltakarítását, mivel óriási károkat okoznánk vele a gyepszőnyegben. Maradt a hagyományos, vagyis a kézi megoldás, tehát a hólapátolás.

Természetesen mind élvonalbeli, mind utánpótláscsapataink, és klubunk összes dolgozója kiveszi a részét a munkálatokból, de még így sem vagyunk elegen ennek a hatalmas feladatnak az elvégzésére.

Azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy munkájukkal segítsenek bennünket hozzá, hogy február 24-én, szombaton lejátszhassuk idei első bajnoki mérkőzésünket a DVTK ellen.

Várunk mindenkit február 22-én, csütörtökön 16 órától egy kis hólapátolásra. Tisztítsuk meg együtt közösen pályánkat a hótól!” – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Az NB I 20. fordulójában rendezendő Paks–DVTK találkozó szombaton 17 órakor kezdődne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik