NB I: korszerű büfé, beléptetőkapuk – fejlesztik a ZTE stadionját

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.01.09. 18:18
null
Fotó: ztefc.hu
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE FC bejelentette, hogy 150 millió forint értékben jelentős fejlesztéseket hajt végre stadionján.


„Évek óta kiemelt célunk, hogy a lehető legjobb szurkolói élményt biztosítsuk a ZTE Arénába látogatók számára és amellett a legkiemelkedőbben, legkorszerűbben működhessünkírja közleményében a klub. – Ezen fejlesztésekre most több, mint 150 millió forintot fordítottunk. Többek között az év első hónapjaiban korszerűsítésre kerül kamerarendszerünk, annak érdekében, hogy az UEFA és az MLSZ előírásainak is teljes mértékben megfeleljünk, hogy minél több mérkőzés kerülhessen megrendezésre a ZTE Arénában. Emellett a teljes büfé infrastruktúráját is kicseréljük, ami egy hosszabb, nagyobb horderejű fejlesztés részét képezi, annak érdekében, hogy minél gyorsabb és gördülékenyebb legyen a kiszolgálás. Emellett több kisebb-nagyobb javítás is történt a ZTE Arénában.”

A klub hozzáteszi, hogy három plusz beléptetőkaput is szeretnének kialakítani, továbbá a teljes beléptetőkapu-rendszert is korszerűsítik a nyáron.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik