NB I: Komoly tartása van a Videotonnak – Pető

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.03. 20:37
Pető Tamás és Robert Jarni értékelte a 3–2-es hazai győzelemmel záruló Videoton–Puskás Akadémia NB I-es labdarúgó-mérkőzést az M4-nek.

„Óriási energiák szabadultak fel bennem, nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben – mondta Pető Tamás, a Videoton megbízott vezetőedzője. – Ez a mérkőzés tiszta képet adott arról, hogy ezek a játékosok tudnak futballozni. Most, a Puskás Akadémia ellen el is hitték, hogy tudnak nyerni kétgólos hátrányból is. Büszkék lehetünk a csapatunkra. Komoly tartása van az együttesnek. Hogy bármikor más veheti át a vezetőedzői szerepet? Nos, ez nekem is ugyanolyan nehéz, mint a játékosoknak. Jó úton jár a csapat, remélem, ezen is megyünk tovább. A győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha megnyerjük a következő találkozót, és az azutánit is."Pető Tamás, a Videoton megbízott vezetőedzője. – Ez a mérkőzés tiszta képet adott arról, hogy ezek a játékosok tudnak futballozni. Most, a Puskás Akadémia ellen el is hitték, hogy tudnak nyerni kétgólos hátrányból is. Büszkék lehetünk a csapatunkra. Komoly tartása van az együttesnek. Hogy bármikor más veheti át a vezetőedzői szerepet? Nos, ez nekem is ugyanolyan nehéz, mint a játékosoknak. Jó úton jár a csapat, remélem, ezen is megyünk tovább. A győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha megnyerjük a következő találkozót, és az azutánit is."

„Azért nem nyertünk, mert az ellenfél eggyel több találatot szerzett – mondta Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője. – Kétgólos előnyünk után is voltak helyzeteink, azokat be kellett volna rúgni. Akkor az ellenfél megrogyott volna. Ez az utolsó gól hiányzott a mai meccsből a győzelemhez. Fiola kiállításával nem akarok foglalkozni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik