NB I: két távozó és egy „érkező” a Kisvárdánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.18. 15:50
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalos honlapján közölte, hogy Délczeg Gergellyel új, másfél éves szerződést kötött, a nyáron érkezett Rácz Ferenc és az ukrán-grúz Temur Parcvanija pedig távozott.

A Kisvárda támadója, Délczeg Gergely a tavasszal Békéscsabán játszott meccsen szenvedett keresztszalag-szakadást, ami műtétet és hosszabb felépülést igényelt, közben pedig a szerződése is lejárt. Rehabilitációját Kisvárdán végezte, az utóbbi egy hónapban a csapattal edzett, és a napokban másfél évre szóló új szerződést írt alá. Délczeg Gergely a tavasszal Békéscsabán játszott meccsen szenvedett keresztszalag-szakadást, ami műtétet és hosszabb felépülést igényelt, közben pedig a szerződése is lejárt. Rehabilitációját Kisvárdán végezte, az utóbbi egy hónapban a csapattal edzett, és a napokban másfél évre szóló új szerződést írt alá.

Rácz Ferencet augusztusban szerződtette az együttes. Az első csapatban hazai pályán egyetlen meccsen sem játszott, idegenben is csak a gyöngyösi kupamérkőzésen (4–0) jutott szóhoz. A gárda szerződést bontott vele.

A másik távozó az ukrán-grúz védő, Temur Parcvanija szintén a nyáron érkezett, de csak az első négy bajnokin, valamint a szolnoki kupameccsen (1–0) jutott szóhoz.

A Kisvárda a téli szünetben 18 forduló után a kiesést jelentő 11. helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik