NB I: Ígérem, ha gólt szerzünk a Haladás ellen… - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 17:11
Pikáns párosítás a labdarúgó NB I-ben: a 26. forduló szombati játéknapján a Haladás a Dunaújvárost fogadja, avagy Artner Tamás jelenlegi csapata a tréner korábbi klubjához látogat – mindkettőt a kiesés veszélye fenyegeti.

„Ugyanúgy készülök erre a meccsre, mint tettem legutóbb az Újpest ellen – idézi a haladas.hu Artner Tamást. – Annyiban más, hogy ez valódi hatpontos meccs, a döntetlen kevés, nyernünk kell. Úgy gondolom, a Haladás a hátralévő meccseken bebiztosítja NB I-es tagságát, és hiszem, hogy mi sem esünk ki. Szombathelyen szeretnek és elfogadnak az emberek, így a közönség nagy része jól fogad majd. Akik korábban sem kedveltek, most sem fognak. Azt megígérem, ha gól(oka)t szerzünk, nem lejtek örömtáncot a kispadnál. Még az Ajka edzőjeként ültem ellenfélként a Rohonci úton, de ez most más lesz.”Artner Tamást. – Annyiban más, hogy ez valódi hatpontos meccs, a döntetlen kevés, nyernünk kell. Úgy gondolom, a Haladás a hátralévő meccseken bebiztosítja NB I-es tagságát, és hiszem, hogy mi sem esünk ki. Szombathelyen szeretnek és elfogadnak az emberek, így a közönség nagy része jól fogad majd. Akik korábban sem kedveltek, most sem fognak. Azt megígérem, ha gól(oka)t szerzünk, nem lejtek örömtáncot a kispadnál. Még az Ajka edzőjeként ültem ellenfélként a Rohonci úton, de ez most más lesz.”

Kuttor Attila, a szombathelyiek megbízott edzője úgy véli, építhet a Pápa ellen legutóbb 0–2-ről kiharcolt 2–2-es döntetlenre, a múlt heti mérkőzésen mutatott játékra, a talpra állásra.

ARTNER TAMÁS ÉS NIKHÁZI MÁRK AZ NSO TV-NEK BESZÉLT A BAJNOKSÁG HAJRÁJÁRÓL

„Számunkra minden meccs egyformán fontos, nem rangsorolunk a találkozók között – fogalmazott Kuttor Attila. – Nem kalkulálunk, nem számolgatjuk, kitől hány pontot veszünk el, mindig a következő meccsre fókuszálunk, azt akarjuk megnyerni. Még csak rövid ideje dolgozom a játékosokkal, szeretnénk a megkezdett úton továbbmenni, még harciasabb, még egységesebb csapatot akarok kialakítani. És a játék precizitásán is van mit javítani. Ismerjük a Dunaújváros erősségeit, gyengéit, de természetesen nyerni akarunk.”

LABDARÚGÓ NB I, 26. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)Játékvezető
Május 1., péntek
19.00
Paksi FC–Budapest Honvéd (Tv: Duna)
Andó-Szabó Sándor
Május 2., szombat
14.00
Debreceni VSC–Videoton FC(Tv:Duna) Iványi Zoltán
16.00
MTK Budapest–Kecskeméti TE (Tv:Sport1) Karakó Ferenc
18.30
Puskás Akadémia FC–Nyíregyháza Spartacus FC Vad II István
18.30
Szombathelyi Haladás–Dunaújváros PASE Erdős József
18.30
Diósgyőri VTK–Lombard Pápa (Tv: Sport1)Pintér Csaba
Május 3., vasárnap
16.30
Újpest FC–Győri ETO (Tv: Duna World)Solymosi Péter
18.30
PMFC–Ferencvárosi TC (Tv: Sport2)Szabó Zsolt
A bajnokság állását itt tekintheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik