NB I: Henning Berg csalódott – edzői értékelések

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.24. 21:03
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NB I) 1–1-es döntetlent játszott a Videoton a Paks vendégeként. Csertői Aurél szerint meg is nyerhették volna a találkozót, míg Henning Berg csalódott volt a mérkőzést követően. Edzői értékelések.

LABDARÚGÓ NB I
2. FORDULÓ

PAKS–VIDEOTON 1–1 (Gévay 52., ill. Feczesin 26.)

Paks, 18 óra. Vezette: Karakó
A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA LEHET ELOLVASNI! LABDARÚGÓ NB I
2. FORDULÓ

PAKS–VIDEOTON 1–1 (Gévay 52., ill. Feczesin 26.)

Paks, 18 óra. Vezette: Karakó
A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA LEHET ELOLVASNI!

Csertői Aurél: „Az első félidőben kicsit gyengébben játszottunk, de a másodikban átvettük az irányítást. Aktívak voltunk, szerintem a második játékrészbenmeg kellett volna nyernünk a mérkőzést. Van két pontunk, de akár hat is lehetne, nem vagyok elégedett. Bár a Debrecen és a Vidi ellen szereztük ezt a két pontot, így talán még magyarázhatóak az eredmények. A második félidőben megvalósultak az elképzeléseink, de van hiányérzetem. Voltak helyzeteink, a mutatott játékkal sem volt gond, de kell a futballhoz szerencse meg sok egyéb faktor is – sok mindennel meg kell küzdenünk" – mondta a Paks edzője a vidi.hu-nak.


Henning Berg:
„Csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült megnyerni ezt a meccset. Az első félidőben jól játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést, nagy helyzeteink voltak és nagyszerű gólt szereztünk Feczesin Róbert révén – viszont több lehetőséget kellett volna gólra váltanunk. A második játékrészt nagyon rosszul kezdtük,egy jól sikerült szabadrúgást nem sikerült levédekeznünk és megbüntettek minket a hazaiak. Kiegyenlített lett a mérkőzés, de nem tudtunk azon a szinten játszani, amire képesek lennénk. Építkeznünk kell tovább, hogy a jövőben csütörtökön és a hétvégi bajnokikon is közelebb legyünk ahhoz a szinthez, amelyen játszani szeretnénk. Hosszú még a szezon, csak két bajnokit játszottunk, de természetesen több pontot szeretnénk szerezni. Ahogyan fejlődünk és a teljesítményünk javul majd, jönnek a pontok is“ – mondta Henning Berg a Videoton hivatalos honlapjának.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik