NB I: Ha azt befújják és belőjük… - Artner a fordulópontról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 23:12
A labdarúgó NB I huszonötödik fordulójában a kiesés elől menekülő Kaposvár Tarmo Kink duplájával legyőzte odahaza a dobogóért harcoló Haladást. A hazaiak mestere, Selymes Tibor különleges győzelemről, a vendégek szakvezetője, Artner Tamás pedig különös fordulópontról beszélt a meccs után.

„Nagyon fontos volt ez a három pont, ha nem nyerünk, elszállt volna minden esélyünk – idézi Selymes Tibor kaposvári vezetőedző szavait a haladas.hu. – Az egyik legjobb formában lévő csapat a Haladás, ezért különösen értékes a győzelmünk. Még a 90. percben sem voltam biztos benne, hogy nyerünk, hiszen a vasiaknak jó és gyors játékosaik vannak. A szombathelyieknek akadt helyzetük az első és a második félidőben is, tehát nem lehettünk nyugodtak egy pillanatig sem. Ugyanakkor jól védekeztünk, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, mindenki odatette magát, maximálisan megdolgoztunk a győzelemért.”Selymes Tibor kaposvári vezetőedző szavait a haladas.hu. – Az egyik legjobb formában lévő csapat a Haladás, ezért különösen értékes a győzelmünk. Még a 90. percben sem voltam biztos benne, hogy nyerünk, hiszen a vasiaknak jó és gyors játékosaik vannak. A szombathelyieknek akadt helyzetük az első és a második félidőben is, tehát nem lehettünk nyugodtak egy pillanatig sem. Ugyanakkor jól védekeztünk, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, mindenki odatette magát, maximálisan megdolgoztunk a győzelemért.”

„Nehéz mérkőzés volt, a Kaposvár nagyon akarta a győzelmet – mondta a Haladás trénere, Artner Tamás. – Az első félidőben kaptunk egy szerencsétlen gólt, a szünet után pedig nem adtak meg nekünk egy tizenegyest – ez fordulópont volt. Ha azt befújják és belőjük, a hátralévő fél órában bedarálhattuk volna a Kaposvárt. Ezután tizenegyesből kaptunk egy gólt, majd futottunk az eredmény után, ekkor már semmi sem sikerült, elpattantak a labdák, rossz döntéseket hoztunk. Ugyanakkor a Kaposvárhoz hasonlóan mi is jó mentalitással, jó dinamikával játszottunk. Ez a csapat akkor is a mienk, ha nyer, és akkor is, ha kikap.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik