HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.29 20:55 Frissítve: 2016.07.30 15:41

NB I: Gyirmóton folytatja a Thaiföldről hazatérő támadó

A labdarúgó NB I-ben szereplő Gyirmótban folytatja pályafutását Csiki Norbert.

 

Júliusban számoltunk be arról, hogy Csiki fél év után távozott Thaiföldről, a Sisaket FC-től, amelynek színeiben 13 bajnokin két gólt szerzett.

Csiki az MTK-ban nevelkedett, kölcsönben játszott Angliában, az Oldham Athleticben 2009-ben, de 2015 nyaráig a kék-fehérek játékosa volt.

Thaiföldről hazatérve Gyirmóton kötött ki, azonban vasárnap, a DVSC otthonában még nem léphet pályára. Hétfőn csatlakozik be az edzésekbe a támadó, aki egy évre kötelezte el magát. 

„Norbi 14-15 éves volt, amikor a Goldballból Újpestre szerettem volna őt igazolni – idézi Urbányi István vezetőedzőt a klub hivatalos honlapja. – Most úgy néz ki, hogy több, mint tíz évet kellett várni, hogy játékosom legyen. Ez azt bizonyítja, ha az ember türelmes, minden teljesülhet. Nagyszerű képességű játékos, nekem ő a Németh Krisztián féle képzett, technikás, vagány támadó. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokat fog tudni segíteni a csapatnak, mint ahogy neki is segítségre van szüksége ahhoz, hogy a képességeihez méltó teljesítményt nyújtson. Külföldről érkezik haza, tervei között szerepel, hogy újra külföldön futballozzon, érdekli és izgatja őt a Major League Soccer, ebből a szempontból is nagyon jó helyre került, egyszerű dolga van: jól kell játszania, gólokat rúgnia, és biztos lesz, aki segít is neki ebben.”

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Csiki Norbert (Sisaket FC – Thaiföld, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (Újpest, szabadon igazolhatóként), Nagy Olivér (Szigetszentmiklós)
Kölcsönbe érkezők: Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, a tavasszal kölcsönben Swope Park Rangers – Egyesült Államok)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Bukrán Erik (Hull City – Anglia)
Távozók: Bohner Roland (Mosonmagyaróvár, kölcsön után végleg), Varga Róbert (szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.