NB I: elefántcsontparti és guineai játékost igazolt a Honvéd

Vágólapra másolva!
2014.06.17. 19:26
A Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a klubbal már korábban szóba hozott guineai válogatott támadót, Souleymane Youlát és az elefántcsontparti válogatott csatárt, Kandia Traorét.

A 33 éves Youla hazája válogatottjában 33-szor lépett pályára, és 11 gólt szerzett. A csatárként és szélsőként is bevethető futballista karrierje során a belga Lokeren, Anderlecht és Sint-Niklaas, a török Genclerbirligi, Besiktas, Eskisehirpor és Denizlispor, valamint a francia Metz, Lille és Amiens csapatában is megfordult, legutóbb a belga RFC Tournaiban futballozott.

Traoré 34 éves, az elefántcsontparti válogatottban 25 alkalommal lépett pályára, és 8 gólt szerzett. Posztját tekintve befejező csatár, és erős testfelépítés jellemzi. Többnyire ázsiai és afrikai csapatokban légióskodott, Európában a francia Sochaux és Caen csapatában játszott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Czár Richárd (Sopron – kölcsönből vissza), Délczeg Gergely (MVM-Paks – kölcsönből vissza), Erdélyi László (Sopron – kölcsönből vissza), Abdul Kader Keita* (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Kandia Traoré (elefántcsontparti, csapat nélkül, legutóbb Caen – Franciaország), Souleymane Youla (guineai, RFC Tournai – Belgium),
Távozott/távozhat: Emiliano Bonazzoli (olasz, ?), Alekszandar Ignjatovics (szerb, ?), Ivan Lovric (horvát), Arturo Lupoli (olasz, ?)
Kiszemeltek:
*április végén érkezett
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik