NB I: Graszl után a DVTK kapusa is azeri csapatnál próbázik

Vágólapra másolva!
2012.07.02. 14:24
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK horvát kapusa, Ivan Rados az azeri első ligás Simurqhoz utazott próbajátékra. A Törökországban edzőtáborozó zaqatalai együttesnél szerepel próbajátékon a Kaposvár hátvédje, Graszl Károly is.

Mint arról beszámoltunk, a DVTK hivatalos honlapja közzétette, hogy Rados külföldi próbajátékra utazott, s a Simurq megerősítette, hogy teszteli a horvát kapuvédőt, csakúgy, ahogyan Graszl Károlyt. Azeri sajtóhírek szerint Georgi Chikhradze vezetőedző a héten dönt a próbajátékosok sorsáról.Mint arról beszámoltunk, a DVTK hivatalos honlapja közzétette, hogy Rados külföldi próbajátékra utazott, s a Simurq megerősítette, hogy teszteli a horvát kapuvédőt, csakúgy, ahogyan Graszl Károlyt. Azeri sajtóhírek szerint Georgi Chikhradze vezetőedző a héten dönt a próbajátékosok sorsáról.

A Simurq 10. lett az azeri élvonal 2011–2012-es idényében, majd a rájátszásban megőrizte bennmaradást érő helyét. Rá is fér az erősítés az együttes védelmére, hiszen a 12 csapatos bajnokságban a harmadik legtöbb (34) gólt kapta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik