NB I: Giovanni Trapattoni sem lesz Honvéd-edző

Vágólapra másolva!
2014.06.07. 11:43
Visszautasította a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd ajánlatát a korábban gondolkodási időt kérő Giovanni Trapattoni, így a kispesti klubnak tovább kell keresnie új edzőjét.

Ahogy azt korábban megírtuk, a kispesti kispadra kiszemelt Francesco Moriero minden bizonnyal Olaszországban, a harmadosztályban folytatja edzősködését, így nem lesz a Honvéd vezetőedzője, ahogy Trapattoni sem, miután nyilatkozatában elmondta, hogy egy afrikai ország legjobbjainak vezetését vállalja el.Francesco Moriero minden bizonnyal Olaszországban, a harmadosztályban folytatja edzősködését, így nem lesz a Honvéd vezetőedzője, ahogy Trapattoni sem, miután nyilatkozatában elmondta, hogy egy afrikai ország legjobbjainak vezetését vállalja el.

„Visszautasítottam néhány klub ajánlatát, köztük a Galatasarayét, a Trabzonsporét és a Honvédét is – mondta Trapattoni az ilmessaggero.it-nek. – Már tárgyalásban vagyok egy afrikai szövetséggel, csak idő kérdése, hogy mikor jutunk egyezségre. Afrikában folytatom edzői karrieremet.”

Az interjúban említett afrikai ország minden bizonnyal Dél-Afrika lesz, a footafrica365.fr információi szerint Trapattoni váltja a válogatottól távozó Gordon Igesundot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik