NB I: Gerával és Hajnallal talán mi nyerünk… - Dobos Barna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 21:01
Folytatódott a Ferencváros jó idei sorozata: a zöld-fehérek Roland Lamah találatával elhozták a három pontot Dunaújvárosból a labdarúgó NB I tizennyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón mindkét szakember kiemelte a Gera Zoltán, Hajnal Tamás kettős teljesítményét.

„Örülünk, hogy nyertünk, mind a két csapat számára nehéz mérkőzés volt, ragadt a pálya, de megkönnyíthettük volna a feladatunkat, ha gólokat szerzünk – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – A Dunaújváros nagyon szervezett volt, nem volt könnyű dolgunk. Nem tetszett, hogy a második félidő elején nem találtuk meg a saját játékunkat. Az első mérkőzésünk volt egy ilyen hosszú felkészülés után, így különösen fontos volt ez a három pont.” Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – A Dunaújváros nagyon szervezett volt, nem volt könnyű dolgunk. Nem tetszett, hogy a második félidő elején nem találtuk meg a saját játékunkat. Az első mérkőzésünk volt egy ilyen hosszú felkészülés után, így különösen fontos volt ez a három pont.”

„Örülök, hogy Hajnal egyáltalán tudott játszani, vádliproblémái voltak, röviddel a mérkőzés előtt döntöttük el, hogy pályára lép. Kiválóan tud együtt játszani a Gera, Hajnal kettős, öröm látni. Hogy ideges voltam-e a meccs közben? Nem, de az is az én feladatom, hogy senki se aludjon be a pályán. Fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk, ha nem így van, akkor mindig hajtom a csapatot. Nem voltam maradéktalanul elégedett, bő a keretünk, senki sem lehet nyugodt.”

„Gratulálunk a Ferencvárosnak, megérdemelten nyert – mondta Dobos Barna, a Dunaújváros vezetőedzője. – Sajnos nem tudtunk igazán veszélyt teremteni a kapujukra. Ki kell emelnem, hogy nagyon erős Fradival játszottunk, Gera és Hajnal kiválóan futballozott a középpályán, sajnálom, hogy nem nálunk játszanak, akkor talán fordítva lett volna a végeredmény. Eltüntetni nem tudtuk a különbséget, de a szervezettségünkkel szerettük volna felvenni a versenyt velük. Extrák kellettek volna, hogy helyzeteink legyenek, de sajnos nem sikerült. A védekezésünk javult, de a támadójátékban több kell, ilyen csapatok ellen is szeretnénk hatékonyak lenni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik