H. Á. 2019.10.15 12:43 Frissítve: 2019.10.15 13:20

NB I: fiatal szerb-amerikai középpályást igazolt az Újpest

Mateja Milasinovic Instagram-profilján osztotta meg, hogy aláírta szerződését az Újpesthez, ám további részleteket egyelőre nem árult el. Az egy hónap múlva 18 éves, középső középpályásként bevethető Milasinovic már a nyáron is járt az Újpestnél, több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, ám akkor nem kapott szerződést a klubtól.

Milasinovic tavaly nyáron került a Los Angeles Galaxy akadémiájáról a Partizan Beograd  U19-es csapatához, ahol az elmúlt bő egy évet töltötte. Három évvel ezelőtt egy partnerségi programon keresztül az Ajax akadémiáján is készülhetett egy darabig az Újpest friss igazolása.

A 18. életévét november közepén betöltő játékos Instagram-profilján jelentette be a klubváltást, ám arról nem számolt be, hogy azonnal, vagy esetleg csak januárban csatlakozik a klubhoz.

Az mindenesetre biztos, hogy Milasinovic nem ismeretlen közegbe érkezik, hiszen a nyáron már együtt készült az újpestiekkel, s több edzőmeccsen is pályára lépett, ám akkor nem kapott szerződést a csapattól.

A játékos szerződtetését a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének honlapja is közölte – az Újpest azonban még nem.

Happy to announce I have officially signed a professional contract with @ujpestfc I want to thank God, my Family, and my friends for supporting me and helping me get to where I am today. The real work starts now...

314 Likes, 92 Comments - Mateja Milasinovic (@matejamilasinovic) on Instagram: "Happy to announce I have officially signed a professional contract with @ujpestfc I want to thank..."


2019.11.12 22:20:25

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Novellahőse, a kilenc ujjal védő Zsák Károly kapus összeomlásának színhelyén nézte velünk a Honvéd–DVTK-t.

2019.11.10 13:01:41

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Csak egy gólig jutott a borzalmasan gyengén védekező Loki a helyzeteivel remekül sáfárkodó FTC ellen.

2019.11.10 12:39:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, DÖMÖTÖR CSABA (fotók)

Élete második legjobb döntésének tartja, hogy rábólintott a Mezőkövesd megkeresésére.