NB I: fiatal szerb-amerikai középpályást igazolt az Újpest

Vágólapra másolva!
2019.10.15. 12:43
Mateja Milasinovic Instagram-profilján osztotta meg, hogy aláírta szerződését az Újpesthez, ám további részleteket egyelőre nem árult el. Az egy hónap múlva 18 éves, középső középpályásként bevethető Milasinovic már a nyáron is járt az Újpestnél, több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett, ám akkor nem kapott szerződést a klubtól.

Milasinovic tavaly nyáron került a Los Angeles Galaxy akadémiájáról a Partizan Beograd U19-es csapatához, ahol az elmúlt bő egy évet töltötte. Három évvel ezelőtt egy partnerségi programon keresztül az Ajax akadémiáján is készülhetett egy darabig az Újpest friss igazolása.

A 18. életévét november közepén betöltő játékos Instagram-profilján jelentette be a klubváltást, ám arról nem számolt be, hogy azonnal, vagy esetleg csak januárban csatlakozik a klubhoz.

Az mindenesetre biztos, hogy Milasinovic nem ismeretlen közegbe érkezik, hiszen a nyáron már együtt készült az újpestiekkel, s több edzőmeccsen is pályára lépett, ám akkor nem kapott szerződést a csapattól.

A játékos szerződtetését a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének honlapja is közölte – az Újpest azonban még nem.

Happy to announce I have officially signed a professional contract with @ujpestfc I want to thank God, my Family, and my friends for supporting me and helping me get to where I am today. The real work starts now...

314 Likes, 92 Comments - Mateja Milasinovic (@matejamilasinovic) on Instagram: "Happy to announce I have officially signed a professional contract with @ujpestfc I want to thank..."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik