NB I: Ez a meccs jó példa lesz a következő szezonra - Vignjevics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.23. 16:52
A labdarúgó NB I 29. fordulójában fordulatos mérkőzésen az Újpest 5–4-re legyőzte a Puskás Akadémiát, így sorozatban a hatodik győzelmét aratta a bajnokságban. A találkozón látottakat a két tréner értékelte a Sport Tv kamerái előtt.

„Izgalmas mérkőzést láthattak a nézők, számítottunk arra, hogy pörgős meccs lesz, mindkét csapat támadó szellemű játékot játszott. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy kétszer is fordítani tudtak. Karakteres, agresszív játékot mutattunk, gratulálok minden játékosomnak" – értékelt Nebojsa Vignjevics, az Újpest trénere, majd ejtett pár szót a következő idényről is.Nebojsa Vignjevics, az Újpest trénere, majd ejtett pár szót a következő idényről is.

„Ez a mai meccs is jó alap ahhoz, hogy megnézzük, milyen karakterekre van szükség a következő szezonra. Ez a mérkőzés jó példa lesz a régi és az új játékosoknak egyaránt, hogy jövőre hétről hétre ilyen motiváltnak és eredményesnek kell lenniük."

„Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzésről. Szomorú vagyok, pláne hogy Tischler Patrik csodálatos teljesítményt nyújtott, amit jobban meg kellett volna hálálnia a csapatnak. Sajnos a jó egyéni teljesítmények mellett kifejezetten rosszak is voltak, és ebből nagyon könnyedén a védelmünk mögé került az Újpest. Szervezettebben kellett volna védekeznünk, hogy a jól cselező újpesti támadókat semlegesíteni tudjuk" – mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia szakvezetője.

„Hihetetlen meccs volt, örülök, hogy végül sikerült győznünk. Tét nélkül futballoztunk, de ez jó hatással volt ránk. A pálya nem volt optimális a gyors passzos játékunkhoz, mégis jó meccset játszottunk. A győzelmi szériánk már hatmeccses, remélem, az utolsó találkozónkon is győzni tudunk, amivel olyat tudnánk mutatni, amire már régen nem volt példa Újpesten" – fogalmazott Balogh Balázs, az újpestiek középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik