NB I: eldőlt, nem játszhat a Hali kulcsembere a tavasszal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.25. 16:59
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a december elején megműtött Németh Márió tavasszal már biztosan nem lép pályára.

Mint ismert, a 21 esztendős középpályás októberben keresztszalag-szakadást szenvedett a Mezőkövesd elleni bajnoki találkozón. Az esetet követően annyira begyulladt Németh térde, hogy műtétre csak néhány hete, december 7-én került sor.Az esetet követően annyira begyulladt Németh térde, hogy műtétre csak néhány hete, december 7-én került sor.

Mostanra pedig eldőlt, ami korábban csak valószínűsíthető volt: a játékos a teljes tavaszi szezont kihagyja. Ezt a mostani idényben tizenegy bajnokin egy gólt és négy gólpasszt jegyző futballista erősítette meg a klub hivatalos oldalának.

„A műtétet követően pár nappal, egészen pontosan december 11-én, vasárnap engedtek ki a kórházból – mondta Németh a haladas.hu-nak. – Lekopogom: most már egész jól vagyok, nincs nagy fájdalmam, viszont miután hazajöttem, rá egy hétre vasárnap felvágták a térdemet. Ugyanis hematoma, vagyis vérömleny alakult ki a térdcsontom felett és ki kellett nyomni a vért. Nem volt éppen kellemes, de utána megszűnt a fájdalom, nagyon megkönnyebbültem. Emiatt a varratszedésre másfél héttel később, a két ünnep között kerül sor és utána kezdhetem majd el a háromhetes gyógytornát.”

„Az operációtól számított 10-12 hét múlva pedig a tervek szerint az egyenes irányú futásokkal is megpróbálkozhatok. Jelenleg egy térdmozgató gép segítségével erősítem a lábam. A nap nagy részét ugyanis sajnos ágyban töltöm, maximum mankóval közlekedhetek – nem egyszerű, szenvedek is, de beletörődtem, és abba is, hogy ebben a bajnokságban már biztosan nem léphetek pályára” – zárta szavait a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik