Videó: Doll szerint nem volt erős a PAFC; Pintér reagált Szakály jelenetére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.16. 21:13
A Ferencváros és a Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó NB I 1. fordulójában. A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll nem volt túl elégedett, mert szerinte nem a vendégek voltak erősek, hanem saját magukat verték meg. A felcsútiak trénere, Pintér Attila pedig kíváncsi lenne rá, hogy Molnár Gábor érvénytelenített gólja valóban lesről született-e?

„Jó mérkőzést játszottunk, de ha még bátrabbak vagyunk, akkor a három pontot is elvihettük volna – értékelt Pintér Attila.De azért kíváncsi lennék arra a jelenetre, amikor nem adták meg a gólunkat. Meg kell nézni, hogy szabályos volt-e. Mindemellett szeretnék Hajnal Tamásnak mielőbbi jobbulást kívánni."„Jó mérkőzést játszottunk, de ha még bátrabbak vagyunk, akkor a három pontot is elvihettük volna – értékelt Pintér Attila.De azért kíváncsi lennék arra a jelenetre, amikor nem adták meg a gólunkat. Meg kell nézni, hogy szabályos volt-e. Mindemellett szeretnék Hajnal Tamásnak mielőbbi jobbulást kívánni."

A Nemzeti Sport Online kérdésére válaszolva elmondta: Szakály Pétert azért cserélte le az első félidőben, mert nem akarta megkockáztatni, hogy még egy sárga lapot kapjon, emellett sérült is volt.

„Egyébként nem tudom, hogy ezért a mozdulatért a világon bárhol adnak-e a sárga lapot, mert nem a közönségnek mutatott."

A vezetőedző a sajtótájékoztatón meg is mutatta, hogy Szakály csupán egy kört formálva a szája elé emelte a kezét (ez 1:50-nél látható a lenti videón), ugyanakkor a gólösszefoglalóból az látszik (ITT, 0:09-től), hogy Szakály a füle mögé tette a kezét.

A szakembertől azt is megkérdeztük: jól láttuk-e, hogy összeszólalkozott Gera Zoltánnal az első félidőben, melyre nemmel felelt.

„Csak a meccs végén beszéltünk, jó viszonyban vagyunk egymással."

Thomas Doll azt emelte ki, hogy véleménye szerint a közönség nem láthatott jó mérkőzést.

„Fáradt volt a csapat a csütörtöki találkozó után. Némelyik játékos nem szállt bele akkora elánnal a párharcokba, mint kellett volna. Elmondhatom ezt Varga Rolandról, Bőle Lukácsról, Amadou Moutariról és Rui Pedróról is. Nem mennek bele mindig az egy az egyekbe. Vagyis nem egy erős Puskás Akadémiával játszottunk, hanem csak a saját dolgunkat nehezítettük meg."

A német szakember szerint a csütörtöki Európa-liga vereséget még nem sikerült teljesen feldolgozniuk.

„A Puskás Akadémia biztosan jobban örül ennek az eredménynek, de sajnos ez a két pont már elúszott."

Kérdésünkre válaszolva elmondta: Hajnal Tamást – akit hordágyon, nyakmerevítővel kellett levinni a pályáról – a mentő kórházba vitte, ahol kiderült, hogy nincs komolyabb baja, aminek nagyon örül, mert az egészségnél nincs fontosabb.

Pintér Attila vágatlanul




Thomas Doll vágatlanul

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik