HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.16 21:13 Frissítve: 2017.07.16 21:44

Videó: Doll szerint nem volt erős a PAFC; Pintér reagált Szakály jelenetére

A Ferencváros és a Puskás Akadémia 1–1-es döntetlent játszott egymással a labdarúgó NB I 1. fordulójában. A találkozó után a zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll nem volt túl elégedett, mert szerinte nem a vendégek voltak erősek, hanem saját magukat verték meg. A felcsútiak trénere, Pintér Attila pedig kíváncsi lenne rá, hogy Molnár Gábor érvénytelenített gólja valóban lesről született-e?

HIRDETÉS

 

 

„Jó mérkőzést játszottunk, de ha még bátrabbak vagyunk, akkor a három pontot is elvihettük volna – értékelt Pintér Attila.De azért kíváncsi lennék arra a jelenetre, amikor nem adták meg a gólunkat. Meg kell nézni, hogy szabályos volt-e. Mindemellett szeretnék Hajnal Tamásnak mielőbbi jobbulást kívánni."

A Nemzeti Sport Online kérdésére válaszolva elmondta: Szakály Pétert azért cserélte le az első félidőben, mert nem akarta megkockáztatni, hogy még egy sárga lapot kapjon, emellett sérült is volt.

„Egyébként nem tudom, hogy ezért a mozdulatért a világon bárhol adnak-e a sárga lapot, mert nem a közönségnek mutatott."

A vezetőedző a sajtótájékoztatón meg is mutatta, hogy Szakály csupán egy kört formálva a szája elé emelte a kezét (ez 1:50-nél látható a lenti videón), ugyanakkor a gólösszefoglalóból az látszik (ITT, 0:09-től), hogy Szakály a füle mögé tette a kezét.

A szakembertől azt is megkérdeztük: jól láttuk-e, hogy összeszólalkozott Gera Zoltánnal az első félidőben, melyre nemmel felelt.

„Csak a meccs végén beszéltünk, jó viszonyban vagyunk egymással."

Thomas Doll azt emelte ki, hogy véleménye szerint a közönség nem láthatott jó mérkőzést.

„Fáradt volt a csapat a csütörtöki találkozó után. Némelyik játékos nem szállt bele akkora elánnal a párharcokba, mint kellett volna. Elmondhatom ezt Varga Rolandról, Bőle Lukácsról, Amadou Moutariról és Rui Pedróról is. Nem mennek bele mindig az egy az egyekbe. Vagyis nem egy erős Puskás Akadémiával játszottunk, hanem csak a saját dolgunkat nehezítettük meg."

A német szakember szerint a csütörtöki Európa-liga vereséget még nem sikerült teljesen feldolgozniuk.

„A Puskás Akadémia biztosan jobban örül ennek az eredménynek, de sajnos ez a két pont már elúszott."

Kérdésünkre válaszolva elmondta: Hajnal Tamást – akit hordágyon, nyakmerevítővel kellett levinni a pályáról – a mentő kórházba vitte, ahol kiderült, hogy nincs komolyabb baja, aminek nagyon örül, mert az egészségnél nincs fontosabb.

Pintér Attila vágatlanul
Thomas Doll vágatlanul

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.17 00:18:15

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ma 15 esztendeje, 2003. június 17-én 58 éves korában halt meg a legendás televíziós sportriporter, Knézy Jenő.

2018.06.16 10:25:45

Labdarúgó NB I SZÖVEG: PIETSCH TIBOR, FOTÓ: TÖRÖK ATTILA

„Kipihentem magam, feltöltődtem. Indulnék már a csatába! Május elsején volt egy éve, hogy eljöttem Mezőkövesdről.”

2018.06.12 16:01:54

Labdarúgó NB I P. K.

Íme, olvasóink válogatottja, őket is a Honvéd olasz csatárának játéka győzte meg leginkább.

2018.06.12 22:30:41

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL Ő az, aki a mintegy harminc esztendő alatt Magyarországon megforduló sok-sok megélhetési légiós kevés ellenpontjának egyikeként tényleg hasznára van nemcsak klubjának, hanem egész labdarúgásunknak.

2018.06.07 09:38:09

Labdarúgó NB I MAROSI GERGELY, PÓR KÁROLY

Ferencvárosi „vereségrekord” • Aranyérmes légiós testvérpárok • Boldogító igen és kiesés.

HIRDETÉS
HIRDETÉS