NB I: Budaörsről érkezik a Budafok új szerzeménye

Vágólapra másolva!
2020.07.02. 20:01
null
Medgyes Sinan (balra) három idényen át játszott a Budaörsnél (Fotó: Dömötör Csaba, 2018)
A labdarúgó NB I-be feljutott Budafok szerződtette a legutóbb Budaörsön játszó Medgyes Sinant. A balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető 27 éves labdarúgó 2015-ben az ETO játékosaként már bemutatkozott az élvonalban.

 

„Sinan teljesítményét már hosszabb ideje figyeltük, és azokban a játékelemekben, amelyeket mi fontosnak tartunk egy szélső védőnél, az elmúlt időszakban kimagasló mutatókat produkált. Hiszünk abban, hogy az NB I-ben is bizonyítani fogja képességeit. Folytatjuk a keret kialakítását olyan tehetséges játékosokkal, akik egyrészt beleillenek a játékrendszerünkbe, másrészt extrán motiváltak, mert korábban nem jutottak lehetőséghez” – idézte a klub honlapja Oláh Lóránt sportigazgatót.

A Dunaszerdahelyen született játékos 2017 nyara óta játszott Budaörsön, egy idényen át a Győr kölcsönjátékosaként, majd a legutóbbi két idényben végleges szerződéssel.

A Budaörs játékosaként összesen 98 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken nyolc gólt szerzett és tíz gólpasszt adott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Marko Iharos (horvát, Slaven Belupo – Horvátország), Kovács Zoltán (ZTE – kölcsön után végleg), Lőrinczy Attila (Soroksár – szabadon igazolhatóként), Medgyes Sinan (Budaörs), Oláh Bálint (Mezőkövesd – kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők: Zsóri Dániel (Mol Fehérvár)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Gohér Gergő, Horváth Roland, Khiesz Kornél, Króner Martin, Opavszky Balázs
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Zsolnai Richárd (DVTK – onnan Ajka)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik