NB I: Bognár István a Paks játékosa lett – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.07.06. 13:29
null
Bognár István a Pakshoz igazolt (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I-re készülő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette Bognár István szerződtetését. Az MTK-tól érkező középpályás három évre szóló megállapodást kötött a tolnai klubbal.

„Már többször volt róla szó, hogy érkezem, ez nagy örömömre most valósult meg, tehát ami késik, sosem múlik – nyilatkozta Bognár István a paksifc.hu-nak. – Nagyon éreztem a klub részéről, hogy szeretne a csapatban tudni, s ez fontos volt számomra a döntésem meghozatalakor. Apukám bajai, úgyhogy egy kis közeli, Duna-parti ismertségem van ebből a szempontból, és biztos, ő is nagyon örül az új klubomnak. Izgatottan állok elébe a rám váró feladatoknak. Nagyon szimpatikus a klub koncepciója, és nagyon bízom benne, hogy beleillek, valamint jó teljesítményt fogok nyújtani.”

A 29 éves játékos – akinek édesapja Bognár György 50-szeres válogatott labdarúgó – 2011 májusában az Újpest FC színeiben mutatkozott be a magyar élvonalban, majd futballozott Mezőkövesden, a DVTK-ban és a Ferencvárosban. Bognár 2018 nyarán szerződött az MTK-hoz, amelynek színeiben a legutóbbi idényben 22 tétmérkőzésen összesen kilenc gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők: Bognár István (MTK), Sajbán Máté (Mezőkövesd – kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Egerszegi Tamás (Diósgyőr, ?), Kővári Róbert (Siófok), Molnár Dominik (Nafta – Szlovénia)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Kesztyűs Barna (Bp. Honvéd – kölcsön után végleg), Simon Márk (szabadon igazolható – legutóbb Tiszakécske kölcsönben)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK-NÁL
Érkezők: Balázs Benjámin (Újpest FC), Barna Szabolcs (DVSC), Tiago Ferreira (portugál, Universitatea Craiova – Románia, szabadon igazolhatóként), Sebastián Herrera (kolumbiai, Rabotnicski – Észak-Macedónia), Milan Mijatovics (montenegrói, Levszki Szófia – Bulgária, szabadon igazolható), Bojan Miovszki (északmacedón, Renova – Észak-Macedónia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Bidzilya Anton
(ukrajnai, Békéscsaba, ?), Patrick Ikenne-King (nigériai, Bp. Honvéd), Kapronczai Gergely (III. Kerület), Molnár Bence (Rákosmente), Szerencsi Miklós (Monor, ?), Tóth Zoltán (Rákosmente, ?), Babinszky Bence (Kozármisleny, ?)

Távozók: Bognár István (Paks), Deutsch Bence, Fülöp Noel, Vass Patrik
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik