NB I: Bízunk a csatárainkban, de már tárgyalunk a Reallal… - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.28. 21:00
A labdarúgó NB I kilencedik fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros nagy meglepetésre nem bírt odahaza az erősen tartalékos Haladással. A találkozót a két vezetőedző értékelte a sajtótájékoztatón.

„Mozgalmas mérkőzés volt, amelyen a játékosaimtól azt kaptam, amit ilyen helyzetben várni lehetett: minden idegszálukkal azon voltak, hogy ne kapjunk gólt, belevetették magukat a lövésekbe, fegyelmezettek voltak – mondta Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. – Az előre játékunkkal nem vagyok elégedett, a mai teljesítményünk csak arra volt elegendő, hogy elvigyünk egy pontot innen. Hogy mi lett volna, ha játszhat Radó András és Halmosi Péter? Ők adják a minőséget a csapatba, elképzelhető, hogy velük látványosabb lett volna a játékunk, de a futballban nincsen »ha«. Nem volt nehéz annál jobban játszani, mint amit eddig nyújtottunk… Kecskeméten a három meghatározó játékosunk, Radó, Fehér és Halmosi együtt fent voltak a pályán, azóta egyszer sem. A Ferencváros rengeteget megtett a győzelem megszerzéséért, de megérdemeltük az egy pontot.”Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. – Az előre játékunkkal nem vagyok elégedett, a mai teljesítményünk csak arra volt elegendő, hogy elvigyünk egy pontot innen. Hogy mi lett volna, ha játszhat Radó András és Halmosi Péter? Ők adják a minőséget a csapatba, elképzelhető, hogy velük látványosabb lett volna a játékunk, de a futballban nincsen »ha«. Nem volt nehéz annál jobban játszani, mint amit eddig nyújtottunk… Kecskeméten a három meghatározó játékosunk, Radó, Fehér és Halmosi együtt fent voltak a pályán, azóta egyszer sem. A Ferencváros rengeteget megtett a győzelem megszerzéséért, de megérdemeltük az egy pontot.”

„Egészen jól kezdtük a mérkőzést, az első húsz perc rendben volt, utána azonban elveszítettük a fonalat – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Gyorsan játszottunk, a szélső védőinket jól feltoltuk, gyorsan járattuk a labdát, és beszorítottuk a Haladást, de az első játékrészben hiányzott az akarat. A második félidőben is jól futballoztunk, beszorult ellenfelünk, de nem jött az a plusz, ami a gólhoz kellett volna. A csapatom ma rengeteg kilométert lefutott, a küzdeni tudás is elfogadhatóbb volt annál, mint amit a derbin nyújtottunk. A probléma az, hogy a mérkőzéseket gólra játsszák, ha nem vagyunk képesek betalálni, nem érdemlünk győzelmet. Sajnálom, hogy nem tudtuk megjutalmazni szurkolóinkat, akik kiválóan buzdítottak minket. Hogy szükségünk van-e új csatárra? Megvoltak ma is a játékosaink a győzelem megszerzéséhez, bízunk a támadóinkban, de már tárgyalunk a Real Madriddal, hogy kit lehetne onnan elhozni...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik