NB I: az újpestit pránanadi mester gyógyította kézrátétellel

Vágólapra másolva!
2016.02.25. 09:10
Balogh Balázst, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosát kézrátétellel gyógyították. A középpályás elmondta azt is, hogy érzi magát új posztján, szélsőként.

– Kézrátétellel gyógyították?
– Hiszek benne. Az egyik rokonom által kerültem kapcsolatba a pránanadi mesterrel, és olykor meglátogatom – mondta Balogh Balázs, az Újpest labdarúgója. – Természetgyógyászatról és -gyógyászról van szó, aki nemcsak a testet, a lelket is gyógyítja.– Kézrátétellel gyógyították?
– Hiszek benne. Az egyik rokonom által kerültem kapcsolatba a pránanadi mesterrel, és olykor meglátogatom – mondta Balogh Balázs, az Újpest labdarúgója. – Természetgyógyászatról és -gyógyászról van szó, aki nemcsak a testet, a lelket is gyógyítja.

– Miért, lelki gondjai vannak?!
– Dehogy is. Csak tudja, hogy van, az embernek olykor jólesik a lelki frissítés. Szerencsére jó passzban és kirobbanó erőben vagyok. Ehhez persze az is kellett, hogy a télen kicsit pihenhessek, Balin töltöttem néhány felejthetetlen napot. Aztán kezdődött a felkészülés, amely alatt majdnem minden tökéletesen sikerült.

– Majdnem minden?
– A fogammal volt egy kis gond. Már korábban ki kellett volna húzatnom a bölcsességfogamat, de valahogy nem akaródzott. Inkább edzettem, délelőtt és délután is, melóztam a többiekkel, de már nem lehetett tovább várni. Amikor végre megszabadultam tőle, pillanatok alatt elmúlt a térdfájásom is.

– Jól láttam, hogy jobbszélsőt játszott a Videoton és az MTK ellen?
– Valami olyasmit. Már az ősz végén is kipróbálhattam ezt a posztot, és mondhatom, élvezem, hogy egy sorral feljebb játszom, közel lehetek az ellenfél kapujához.

– Meg sem lepődött, amikor Nebojsa Vignjevics egyszer csak azt mondta: „Balázs fiam, maga most kimegy a jobb szélre, s mint Lionel Messi, meghúzza az alapvonalig, vagy befelé cselez, aztán bumm, ballal bebombázza a jobb felsőbe…
– Ott játszom, ahová az edzőm vezényel. Ebből nem csinálok gondot. Korábban többször is szerepeltem balhátvédként, igyekeztem ott is a legjobb tudásom szerint futballozni. Egyébként mindkét lábbal jól rúgok, de valóban a bal az erősebb, így aztán ha elindulok befelé, máris keresem a lövőhelyzetet.

– A válogatottban épp akkor kapta meg élete nagy lehetőségét, amikor talán nem kellett volna.
– Lehet, hogy furcsa, amit mondok, de számomra igenis jó emlék az az északírek elleni budapesti mérkőzés. Amúgy a magyar futball szempontjából valóságos rémálom, ezzel magam is tisztában vagyok, de ne felejtse, hogy akkor húzhattam magamra a gyönyörű címeres mezt. Amúgy pedig... Nem tettem le arról, hogy Bordeaux-ban, az osztrákok elleni Eb-mérkőzésen legalább a keretben ott legyek.

„A GÓLOKKAL VALÓBAN ADÓS VAGYOK” – ISMERI EL BALOGH BALÁZS. A KÖZÉPPÁLYÁS TERVEIRŐL, A VÁLOGATOTT MEGHÍVÓ LEHETŐSÉGÉRŐL ÉS AZ ÚJPEST KÖVETKEZŐ MECCSEIRŐL IS BESZÉL A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik