P. K. 2018.11.06 14:18 Frissítve: 2018.11.06 14:23

NB I: az olasz élvonalból figyelik a felcsúti bombázót!

A Nemzeti Sport Online olasz kollégáktól megtudta, hogy a Serie A-ban szereplő SPAL megfigyelői több mérkőzésen is személyesen nézték meg a Puskás Akadémia U-válogatott védőjét, Hegedűs Jánost, aki az elmúlt hetekben két nagy góllal is fel tudta hívni magára a figyelmet.

Hegedűs Jánosra kíváncsiak az olasz megfigyelők (Fotó: pfla.hu

 

„Hegedűs Jánost valóban megnézték a SPAL képviselői, több U-válogatott mérkőzésre és egy bajnokira is elkísértük őket. De nincs ebben semmi meglepő, a megfigyelők folyamatosan járják a pályákat, gyűjtik az információkat” – ismerte el az érdeklődést az NSO megkeresésére a futballistát képviselő ChampSport Ügynökség nevében Papp Gábor.

„János játéka nem a góljai miatt érdekes, hanem mert olykor kifejezetten látványos megoldásokat választ. Persze a Ferencvárosnak és a DVTK-nak lőtt szabadrúgásgóljai könnyen felkelthetik egy-egy klub érdeklődését. Azonban fontos leszögezni, a scoutok látogatása nem jelenti, hogy ajánlatot is tesznek az adott játékosért. Tudomásunk szerint mostanáig nem történt kapcsolatfelvétel a SPAL és a Puskás Akadémia között, és az, hogy a megfigyelésből lesz-e ajánlattétel, annak függvénye, hogy a jó teljesítményt tudja-e állandósítani a futballista” – tette hozzá a játékosügynök.

A 22 éves Hegedűs tavaly februárban szerződött a Haladástól a Puskás Akadémiához, a Transfermarkt adatai alapján a szerződése 2020-ig köti Felcsútra. A PAFC-nál alapembernek számít, 11 bajnokin lépett pályára ebben a szezonban, két gólt és két gólpasszt jegyzett. Góljai korábban nem voltak, de miután októberben 60 méteres szabadrúgásból betalált a Ferencváros kapujába, legutóbb a DVTK ellen is odaállt a labda mögé, és ezúttal 30 méterről lőtt győztes gólt.   

Hegedűs gólja a Fradi ellen 

Hegedűs-gól a DVTK-nak

 

 

2020.02.28 00:14:13

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Az FTC ukrán edzője biztos benne, hogy csapata a szebbik arcát mutatja a Debrecen ellen.

2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.

2020.02.24 11:45:05

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad.”