NB I: a Wroclaw ajánlata aligha lenne versenyképes Pátkainál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 19:10
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a lengyel élvonalbeli Wroclaw képviselője Magyarországra utazik, hogy feltérképezze a Puskás Akadémiában kölcsönben játszó Kleinheisler László és a Győri ETO-tól távozó Pátkai Máté játékát. A két játékos kedvező benyomást tett a megfigyelőre, de mégis kicsi az esélye a szerződtetésüknek.

Pátkai a Győri ETO–PMFC (3–0) meccsen góllal, Kleinheisler László a PAFC–Újpest (4–5) találkozón három gólpasszal bizonyította képességeit a Wroclaw megfigyelőjének, de a jó játék ellenére aligha fogják szerződtetni a két játékost.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Wroclaw nem tud olyan szerződési feltételeket garantálni Pátkai Máté számára, mint több magyar élcsapat (mint például az iránta ugyancsak érdeklődő Ferencváros vagy a Videoton), így szinte biztos, hogy a 27 éves, ötszörös válogatott középpályás nem szerződik a lengyel élvonalban 6. helyen álló klubhoz.

Ugyancsak anyagi okból kevés az esély arra is, hogy a Wroclaw meg tudjon egyezni a Videotonnal Kleinheisler László szerződtetéséről. Az ő esetében valószínűleg nem a fizetése jelentené a problémát, hanem a fehérváriak igényei. Esetleg kölcsönszerződés jöhetne szóba, de a várható új vezetőedző, Bernard Casoni érkezésével még Fehérváron is szerepet kaphat a fél évre Felcsútra kölcsönadott játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik