nemzetisport.hu 2016.06.23 17:35 Frissítve: 2016.06.23 18:59

NB I: a Werder Brementől érkezik védő a Fradihoz – hivatalos

A Bundesligában szereplő Werder Bremen hivatalos honlapján jelentette be, hogy 23 éves védője, Oliver Hüsing a Ferencvárosban folytatja pályafutását. Később a magyar csapat is elismerte a transzfert, ráadásul a szintén 23 éves támadó, Marco Djuricin érkezése is biztossá vált. 

 

Hüsing a Fradiban folytatja (Fotó: Werder Bremen)

A felek abban állapodtak meg, hogy az átigazolási összeget nem hozzák nyilvánosságra, korábban a sajtóban 300 ezer euróról lehetett olvasni.

A 193 cm magas Hüsing belső védő, ebben a szezonban főleg a brémaiak második csapatánál játszott, a harmadosztályban 29 meccsen egy gólt és két gólpasszt jegyzett.

Az első keretbe négy alkalommal került be, a Wolfsburg elleni 3–2-es győzelem alkalmával – amelyet Kleinheisler László végigpadozott – csereként hat perc jutott neki a Bundesligában.

A Nemzeti Sport Online információjának megfelelően Hüsing mellett Marco Djuricinnel is megegyezett a Fradi, egyszerre jelentették be a szerződtetésüket. A kétszeres osztrák válogatott, szintén 23 éves Djuricin támadó, a Red Bull Salzburg játékosa, legutóbb az angol Brentfordban játszott kölcsönben. 

A zöld-fehérek arról nem közöltek információt, mennyi időre kötelezte el magát a két játékos. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Marco Djuricin (osztrák, Red Bull Salzburg – Ausztria, legutóbb kölcsönben Brentford – Anglia), Oliver Hüsing (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Csilus Ádám (Soroksár), Csilus Tamás (Kisvárda, ?), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár), Valencsik Dávid (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Drilon Cenaj (bosnyák-albán, legutóbb Chievo – Olaszország), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt – Németország), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan – Lengyelország), Stieber Zoltán (Hamburg, a tavasszal kölcsönben Nürnberg – Németország), Szalai Ádám (Hoffenheim, a tavasszal kölcsönben Hannover 96 – Németország), Rafael van der Vaart (holland, Real Betis – Spanyolország)
Távozók: Hodgyai László (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Silye Erik (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Vladan Csukics (szerb, lejár a szerződése, visszavonul), Roland Lamah (belga, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Crvena zvezda – Szerbia, Egyesült Államok, Katar, Kína), Nagy Ádám (érdeklődnek iránta: Chelsea, Liverpool – Anglia; Freiburg – Németország; Bologna – Olaszország; Benfica, Braga – Portugália, Trabzonspor – Törökország)

 

2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.

2020.02.24 11:45:05

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad.”

2020.02.24 11:50:35

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„A tudása emelte nagyon magasra, ám ez csak arra szolgált, hogy emberként igyekezzen minél többet átadni magából.”

2020.02.24 09:16:48

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Nem szeretem a reflektorfényt. De elfogadom, hogy most nem tudom kikerülni az interjút” – mondta az FTC elleni 3–0 után.