NB I: „A Pápa és a Dunaújváros ellen dől el a bennmaradás”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 18:41
A Ferencváros 3–0-ra győzött a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó NB I 24. fordulójában. Thomas Doll, a fővárosiak vezetőedzője szerint az erős kezdés volt a siker kulcsa, míg Jagodics Zoltán, a Haladás megbízott edzője szerint nem ez a vereség, hanem a következő két mérkőzés dönt a bennmaradásról.

„Először is gratulálok a Ferencvárosnak, jó formában van, és ez ma is látszott rajta. Lehet az eredmény tudatában furcsán hangzik, de gratulálok a mi csapatunknak is. Mentálisan erősebbek voltunk, mint a múlt héten. Ez a három-nulla lehetett volna rosszabb is, sokkal jobb csapat a Fradi nálunk. Ennyire tellett – összegzett Jagodics Zoltán, a Haladás megbízott edzője a mérkőzést közvetítő Sport Tv kamerái előtt. – A Ferencváros elleni meccs tulajdonképpen egy bónuszjáték volt, hogy felkészítsük magunkat a Pápa és a Dunaújváros elleni találkozóra. Ezeken a mérkőzéseken dől el a bennmaradás, bízom benne, hogy sikerrel járunk.”Jagodics Zoltán, a Haladás megbízott edzője a mérkőzést közvetítő Sport Tv kamerái előtt. – A Ferencváros elleni meccs tulajdonképpen egy bónuszjáték volt, hogy felkészítsük magunkat a Pápa és a Dunaújváros elleni találkozóra. Ezeken a mérkőzéseken dől el a bennmaradás, bízom benne, hogy sikerrel járunk.”

„Tudjuk, hogy a labdarúgásban nincsenek egyszerű győzelmek. Jól kezdtük a mérkőzést, megérdemelten szereztük meg a három pontot – értékelt Thomas Doll, a Ferencváros mestere a mérkőzést követően. – Remélem, ki tudjuk pihenni magunkat, a regenerálódás a legfontosabb a hétközi kupamérkőzés előtt, amelyet a Diósgyőr elleni bajnoki követ. Előre kell tekintenünk, minden mérkőzésre alaposan fel kell készülnünk, és jó játékkal a második helyen végezhetünk. A Magyar Kupában a döntőbe jutás a cél, a fináléban remélhetőleg győzni is tudunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik