NB I: a Kisvárda megnevezte Kondás ideiglenes utódjait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.31. 20:31
null
Kondás Elemér (jobbra) távozott, a stáb többi tagjára maradt az ideiglenes irányítás (Fotó: Tumbász Hédi)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy ideiglenesen Kocsis János és Erős Gábor irányítja a felnőttcsapat szakmai munkáját Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett.

 

Az újonc hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott Kondás Elemér vezetőedzővel, akivel a vezetőség megbeszélést tartott a csapat gyenge szezonrajtja miatt, s a felek végül arra jutottak, hogy más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó trénerre van szüksége a klubnak.

Bár végleges utódot egyelőre nem talált a Kisvárda, azt már tudni lehet, hogy a következő mérkőzésre Kocsis János készíti fel a gárdát Erős Gábor segítségével, Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett.

„Ez ideiglenes felállás, miközben keressük a végleges megoldást a vezetőedzői szerepkörre. Az Újpest ellen még biztos, hogy így készülünk. Elmondtam az elvárásainkat és azt, hogy sokkal szigorúbban szankcionáljuk majd a fegyelmezetlenségeket, mint eddig. A meccselés Kocsis János feladata lesz, de a kispadon én is helyet foglalok majd, már csak azért is, mert a jelenlegi stábból én rendelkezem pro licenccel” – mondta Révész.

A szakmai stáb tovább bővült: az eddig az utánpótlás területén ténykedő Vas Dávid a felnőttek erőnléti felkészítéséért is felel, Oláh Dávid pedig elemzőként dolgozik az együttessel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik