nemzetisport.hu 2018.07.31 20:31 Frissítve: 2018.07.31 21:12

NB I: a Kisvárda megnevezte Kondás ideiglenes utódjait

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy ideiglenesen Kocsis János és Erős Gábor irányítja a felnőttcsapat szakmai munkáját Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett.

Kondás Elemér (jobbra) távozott, a stáb többi tagjára maradt az ideiglenes irányítás (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Az újonc hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott Kondás Elemér vezetőedzővel, akivel a vezetőség megbeszélést tartott a csapat gyenge szezonrajtja miatt, s a felek végül arra jutottak, hogy más habitusú, személyiségű és más munkamódszerrel dolgozó trénerre van szüksége a klubnak.

Bár végleges utódot egyelőre nem talált a Kisvárda, azt már tudni lehet, hogy a következő mérkőzésre Kocsis János készíti fel a gárdát Erős Gábor segítségével, Révész Attila sportigazgató felügyelete mellett.

„Ez ideiglenes felállás, miközben keressük a végleges megoldást a vezetőedzői szerepkörre. Az Újpest ellen még biztos, hogy így készülünk. Elmondtam az elvárásainkat és azt, hogy sokkal szigorúbban szankcionáljuk majd a fegyelmezetlenségeket, mint eddig. A meccselés Kocsis János feladata lesz, de a kispadon én is helyet foglalok majd, már csak azért is, mert a jelenlegi stábból én rendelkezem pro licenccel” – mondta Révész.

A szakmai stáb tovább bővült: az eddig az utánpótlás területén ténykedő Vas Dávid a felnőttek erőnléti felkészítéséért is felel, Oláh Dávid pedig elemzőként dolgozik az együttessel.

2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.