NB I: a Honvéd tesztelte, aláírt a Vasashoz – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.31. 10:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasasnál folytatja pályafutását Csiki Norbert – jelentette be a PFAgency hivatalos közleményben. Az angyalföldiek honlapjának tanúsága szerint a támadó másfél évre írt alá.

Mint arról beszámoltunk, a 26 éves támadót – aki legutóbb a Gyirmót játékosa volt – a Honvéd tesztelte, a Csákvár elleni felkészülési meccsen gólt is szerzett, de elköszöntek tőle. Szerdán pedig aláírt új klubjához, a Vasashoz. Mint arról beszámoltunk, a 26 éves támadót – aki legutóbb a Gyirmót játékosa volt – a Honvéd tesztelte, a Csákvár elleni felkészülési meccsen gólt is szerzett, de elköszöntek tőle. Szerdán pedig aláírt új klubjához, a Vasashoz.

Csiki az MTK-ban debütált a felnőttek között, majd 2016-ban légiósnak állt, rövid thaiföldi kalandja után pedig Gyirmótra igazolt, amelynek színeiben 24 tétmérkőzésen egy gólt szerzett.

„Nagy örömömre szolgál, hogy hazánk egyik legígéretesebb csatár tehetségét sikerült leigazolnunk – idézi a vasasfc.hu Vancsa Miklós ügyvezető igazgatót. – Sajnálatos, hogy meredeken felfele ívelő pályafutását, balszerencsés sérülések akadályozták. Én hiszek abban, hogy Norbinak sikerül nálunk összeszednie magát, és csapatunk meghatározó, hasznos játékosává válik. Ehhez azonban az kell, hogy Norbi is bízzon önmagában. Ehhez a Vasas FC szakvezetése, minden segítséget meg fog adni."

Barczi Dávid és Egerszegi Tamás után Csiki lett a Vasas harmadik téli szerzeménye.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Csiki Norbert (szabadon igazolhatóként, legutóbb Gyirmót), Egerszegi Tamás (Miedz Legnica – Lengyelország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Cseke Benjámin (Újpest), Laczkó Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb a Paks kölcsönjátékosaként Honvéd)
Távozók: Czingráber Máté (Soproni VSE)
Kölcsönbe távozók: Király Botond (Csákvár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Nikolaosz Vergosz (görög, Olympiakosz Pireusz – Görögország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Jan Simunek (cseh)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik