NB I: a Fradit és a DVTK-t is érdekli az NB II-es csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.17. 10:52
null
Takács Tamás iránt nagy az érdeklődés (Fotó:<a href="http://futsalarena.hu/sztk/index.php?r=home"> futsalarena.hu/sztk</a>)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több élvonalbeli csapat, köztük a Ferencváros és a Diósgyőr is érdeklődik az NB II-es osztályozót sikerrel megvívó Szigetszentmiklós csatára, Takács Tamás iránt.

 

A szabadkai születésű, nagyon jó felépítésű, 195 centiméter magas Takács Tamás korábban 14 meccsen szerepelt a szerb élvonalban, az OFK Beogradban, az NB II-es Szigetszentmiklós télen szerződtette Zoran Kuntics vezetőedző javaslatára, bár már korábban is játszott Magyarországon egy rövid ideig, Kozármislenyben.

A 22 éves csatár tavasszal sérüléssel bajlódott, de hat bajnokin így is három gólt szerzett, a Dorog elleni, sikerrel megvívott osztályozón pedig a két mérkőzésen négy góllal hívta fel magára a figyelmet. A labdarúgónak lejár a szerződése az SZTK-nál, és szinte biztosra vehető, hogy távozik.

Az NB I-ből a DVTK-nál és a Ferencvárosnál is szóba került a neve. Takácsot egy belgrádi menedzseriroda képviseli, de kimondottan jó a kapcsolata Zoran Kunticcsal, és a diósgyőri vezetőedző, Tomiszlav Szivics is jól ismeri. Abban az esetben, ha Kuntics Kecskemétre szerződik – továbbra is tartja magát korábbi hírünk, mely szerint ha Horváth Ferenc Paksra igazol, Kuntics jelölt lehet Kecskeméten –, akkor még a KTE is beállhat a kérők sorába.

Takács igazi erőcsatár, erénye a fejjátéka, de a tizenhatos vonaláról is szerzett már gólt az NB II-ben, tehát távolabbról is képes veszélyeztetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik