HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.05 12:14 Frissítve: 2018.06.05 12:40

NB I: a Fradi is vinné a Balmaz középpályását; Bognárnál is hosszú a sor

Alighogy befejeződött a szezon a labdarúgó NB I-ben máris javában folynak a tárgyalások a nyári erősítésekről, és már látszik, kik tartozhatnak a piac legkeresettebb játékosai közé.

HIRDETÉS
Sigér Dávid (fehérben) egyszer már közel került az FTC-hez, most újra képben van a zöld-fehéreknél (Fotó: Dömötör Csaba)

Az elmúlt napokban több klub kapcsán is hallottunk arról, hogy szívesen látnák soraikban a Balmazújváros középpályását, Sigér Dávidot és a mezőkövesdi Bognár Istvánt. Az MTK érdeklődését már jeleztük velük kapcsolatban, míg Sigért már télen szerződtette volna a Ferencváros, és értesüléseink szerint a zöld-fehéreknél továbbra is képben van a 27 éves középpályás.

 
Magyar átigazolások – a legfrissebb piaci hírek percről percre

A játékosok menedzsere, Horváth Zsolt elismerte, hogy mindkét labdarúgó iránt nagy a kereslet, bár konkrét csapatneveket nem említett.

„Alig van olyan klub az NB I-ből, amely ne érdeklődött volna az elmúlt hetekben Bognár István és Sigér Dávid iránt, hiszen mindketten fontos szerepet játszottak csapatukban, jó szezonjuk volt és szabadon igazolhatóvá válnak" – fogalmazott a Nemzeti Sport Online megkeresésére a két játékos ügynöke.

„Sigér a mostani teljesítményével berobbant az NB I-be, 32 meccsen játszott, négy gólt szerzett, a Balmazújváros kulcsemberének számított – folytatta Horváth. – Úgy gondolom, lesz lehetősége arra, hogy élcsapathoz szerződjön, persze fontos szempont, hogy olyan csapathoz kerüljön, melynél rendszeres játéklehetőséghez juthat. Ugyanez a helyzet Bognár Istvánnal is, azzal a különbséggel, hogy a Mezőkövesd éppen az ő jó teljesítményének is köszönhetően bennmaradt az NB I-ben,. ezért az ő esetében az is elképzelhető, hogy marad a klubnál, mert szeretnék megtartani."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.24 23:46:31

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Honvéd nála az egyik legértékesebb márka.

2018.09.23 12:41:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Hrabina Alex „kivédte a Vidi támadóinak a szemét”, ám a fehérváriak így is két góllal jobbnak bizonyultak.

2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

HIRDETÉS
HIRDETÉS