nemzetisport.hu 2018.06.05 12:14 Frissítve: 2018.06.05 12:40

NB I: a Fradi is vinné a Balmaz középpályását; Bognárnál is hosszú a sor

Alighogy befejeződött a szezon a labdarúgó NB I-ben máris javában folynak a tárgyalások a nyári erősítésekről, és már látszik, kik tartozhatnak a piac legkeresettebb játékosai közé.

Sigér Dávid (fehérben) egyszer már közel került az FTC-hez, most újra képben van a zöld-fehéreknél (Fotó: Dömötör Csaba)

Az elmúlt napokban több klub kapcsán is hallottunk arról, hogy szívesen látnák soraikban a Balmazújváros középpályását, Sigér Dávidot és a mezőkövesdi Bognár Istvánt. Az MTK érdeklődését már jeleztük velük kapcsolatban, míg Sigért már télen szerződtette volna a Ferencváros, és értesüléseink szerint a zöld-fehéreknél továbbra is képben van a 27 éves középpályás.

 
Magyar átigazolások – a legfrissebb piaci hírek percről percre

A játékosok menedzsere, Horváth Zsolt elismerte, hogy mindkét labdarúgó iránt nagy a kereslet, bár konkrét csapatneveket nem említett.

„Alig van olyan klub az NB I-ből, amely ne érdeklődött volna az elmúlt hetekben Bognár István és Sigér Dávid iránt, hiszen mindketten fontos szerepet játszottak csapatukban, jó szezonjuk volt és szabadon igazolhatóvá válnak" – fogalmazott a Nemzeti Sport Online megkeresésére a két játékos ügynöke.

„Sigér a mostani teljesítményével berobbant az NB I-be, 32 meccsen játszott, négy gólt szerzett, a Balmazújváros kulcsemberének számított – folytatta Horváth. – Úgy gondolom, lesz lehetősége arra, hogy élcsapathoz szerződjön, persze fontos szempont, hogy olyan csapathoz kerüljön, melynél rendszeres játéklehetőséghez juthat. Ugyanez a helyzet Bognár Istvánnal is, azzal a különbséggel, hogy a Mezőkövesd éppen az ő jó teljesítményének is köszönhetően bennmaradt az NB I-ben,. ezért az ő esetében az is elképzelhető, hogy marad a klubnál, mert szeretnék megtartani."

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.