NB I: a Fradi Gerában született német támadót igazolt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.21. 19:32
null
Florian Trinks és Berzeviczi Attila (Fotó: fradi.hu)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, az NB I-ben szereplő Ferencváros labdarúgócsapata hivatalos oldalán bejelentette Florian Trinks szerződtetését.

 

 

A 23 éves támadó középpályás a német másodosztályú (Bundesliga 2.) Greuther Fürth-től érkezett, és már csatlakozott a zöld-fehérek Belekben edzőtáborozó keretéhez – számolt be róla a fradi.hu

„Thomas Doll hatalmas lelkesedéssel beszélt a klubról és az általa képviselt futballfilozófiáról, végig éreztette velem, hogy itt megkaphatok minden támogatást ahhoz, hogy ismét a legjobb formámat hozzam. Ez is az egyik fő oka volt annak, hogy a Fradihoz igazoltam” – mondta első ferencvárosi interjújában Florian Trinks, aki eddigi pályafutása során kizárólag zöld-fehér egyesületekben szerepelt.

„Florian egy gyors és erőszakos középpályás, nagyon jól lövi a szabadrúgásokat és a szögleteket is. Az ő agresszivitása az, ami csapatunkat még erősebbé teheti. Őt már azzal a szándékkal igazoltuk, hogy a nemzetközi kupában való szereplésünket segítse. Ez fogja motiválni a további téli igazolásainkat is” – nyilatkozta az új szerzeményről és a további tervekről Berzeviczi Attila, a klub igazgatótanácsának elnöke.

A Gerában született, korosztályos Európa-bajnokságot eldöntő, fair play-díjas játékosról itt olvashat bővebben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Florian Trinks (német, Greuther Fürth – Németország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Ognjen Djelmic (bosnyák, Zeljeznicar Bosznia-Hercegovina), Otigba Kenneth (magyar-nigériai, Heerenveen – Hollandia), Tomás Pekhart (cseh, Ingolstadt – Németország)
Távozók: Kurucz Péter (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda), Haraszti Zsolt (Videoton FC)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Holman Dávid (DVSC, DVTK, Haladás, Puskás AFC), Nagy Dominik (DVTK), Popov Patrik (Soroksár)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik