NB I: „A DVTK bátran nevezhető a szakma csúcsának”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.08. 19:26
A 33 éves Halgas Tibor – aki élvonalbeli pályafutása során megfordult a Ferencvárosban és a Diósgyőrben – ma már csak szükség esetén lép pályára az NB III-s Rákosmente KSK-ban. A jövőben edzőként vagy sportmenedzserként dolgozna, vágya, hogy ezt a szerepkört DVTK-nál tölthesse be.
„Még edzésben vagyok, ha megszorulna, számíthat rám a csapat, de sportvezetőként vagy edzőként szeretném folytatni a karrieremet. Minden vágyam, hogy a legmagasabb szintre jussak el, azért tanulok, és azért képzem folyamatosan magam. A DVTK pedig bátran nevezhető a szakma csúcsának” – nyilatkozta a középpályás a dvtk.eu kluboldalnak.

„Szerettem ott játszani, a városban is rengeteg barátra találtam. Jöttek az eredmények, úgy emlékszem, a közönség is szeretett. Nagyon szép időszak volt, az első évben feljutottunk a másodosztályból, azonban év végére sajnos elfogyott a pénz, és hiába jutottunk fel a pályán, bizonytalan volt az NB I-es indulás.”

Ezután Halgas átigazolt a Videotonba, de nem volt szerencséje, hamar megsérült. Ezt követően az első adandó alkalommal visszatért a DVTK-hoz.

„A diósgyőri foci ereje a szurkolók mellett mindig a csapategységben rejlett, sikerült összekovácsolni a fiatalokat és a rutinos játékosokat. Ebben a bajnokságban is utolért a pénzhiány képében érkező végzet, nem volt problémamentes a befejezés.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik