NB I: a DVSC négy, az újoncok három játékost adnak az ősz NS-csapatába

Vágólapra másolva!
2011.11.10. 10:27
null
Az ősz csapata a Nemzeti Sport osztályzatai alapján
Címkék
Ahogy az fél távnál lenni szokott, a Nemzeti Sport ezúttal is összeállította – a tudósítók mérkőzésenkénti osztályzatai alapján – az őszi szezon legjobb csapatát. A tizenegybe a listavezető DVSC-Teva négy, a két újonc, a Pécsi MFC és a DVTK összesen három, a KTE kettő, a Budapest Honvéd és a Győr egy-egy labdarúgót delegál.

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján az ősz legjobb játékosa a Győri ETO jobb oldali támadója, Dudás Ádám lett. A kapusok között a szerb Nenad Novakovics (DVSC-Teva), a jobb oldali védők mezőnyében Gyagya Attila (KTE), a középső védők közül Budovinszky Krisztián (DVTK), a balhátvédeknél Korhut Mihály (DVSC-Teva), jobb oldali középpályásként Bódi Ádám, a bal oldalon a spanyol José Luque (DVTK), védekező középpályásként Varga József (DVSC-Teva), támadó középpályásként a montenegrói Vladan Szavics (KTE), a támadók közül pedig Dudás mellett Danilo (Bp. Honvéd) és Nagy Olivér (Pécsi MFC) érte el a legjobb osztályzatátlagot.

A Nemzeti Sport Online hagyományos közönségszavazásán a hátralévő két idei mérkőzés után szavazhatnak az őszi idény legjobbjaira.

AZ OSZTÁLYZATOK ALAPJÁN ÖSSZEÁLLÓ TELJES RANGSORT MEGTALÁLJA A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik